Merakla beklenen The Power of the Dog filmi Netflix'te yayınlandı! Konusu, fragmanı

Büyüleyici, şaşırtıcı ve bir başyapıt olarak nitelendirilen "The Power of the Dog" ile tanışın! Konusu, fragmanı, oyuncuları...

Büyüleyici, şaşırtıcı ve bir başyapıt olarak nitelendirilen "The Power of the Dog" ile tanışın!

Oscar ödüllü film yapımcısı Jane Campion'ın yazıp yönettiği western filmi "The Power of the Dog" 01 Aralık 2021 Çarşamba tarihi itibarıyla Netflix izleyicisiyle buluştu.

Başrollerde Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst, Jesse Plemons ve Kodi Smit-McPhee gibi meşhur isimlerin yer aldığı film 2 saat 8 dakika gibi bir uzunluğa sahip.

THE POWER OF THE DOG NASIL BİR YAPIM? KONUSU NE?

Thomas Savage'ın 1967 yılında yayımlanan aynı isimdeki romanından uyarlanan olan yapımın konusuna bakacak olursak;

Film kısaca; baskıcı ve karizmatik bir çiftlik sahibinin, erkek kardeşinin yeni karısı ile onun genç oğlunu canından bezdirmesi ve ardından uzun süredir gizlenen sırların gün yüzüne çıkmasını konu ediniyor.

Çiftlik sahibi, karizmatik Phil Burbank çevresindekiler tarafından korkulan aynı zamanda hayranlık duyulan biridir. Bir gün erkek kardeşi eve yeni evlendiği eşiyle birlikte gelir ve Phil, kadına ve kadının oğluna yapmadığı zalimliği bırakmaz. Ta ki aşk kapıyı çalana kadar...

21-12/01/the-power-of-the-dogs.jpg

"THE POWER OF THE DOG" OYUNCULARI

The Power of the Dog'un oyuncu kadrosunda Benedict Cumberbatch (Phil Burbank), Kirsten Dunst (Rose Gordon), Jesse Plemons (George Burbank), Kodi Smit-McPhee (Peter Gordon) dışında Thomasin McKenzie, Geneviève Lemon, Keith Carradine, Frances Conroy, Peter Carroll, Alison Bruce, Sean Keenan, Adam Beach, Maeson Stone Skuccedal gibi isimler yer alıyor.

Dünya prömiyerini 02 Eylül'de 78. Venedik Uluslararası Film Festivali'nde yapan film 11 Kasım'da Avustralya ve Yeni Zelanda'da ve daha sonra 17 Kasım'da Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere'de sınırlı sayıda salonda vizyona girdi. Yapım, bugün itibarıyla Netflix aracılığıyla dünya izleyiciyle buluşmuş oluyor.

21-12/01/the-power-of-the-dog-izle.jpeg

Çekimleri Yeni Zelanda'da gerçekleştirilen filmin Türkçe alt yazılı fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"The Power of the Dog" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin