resim yok
13 Ağustos 2012 - 00:00

 

“Küçük Sırlar” dizisiyle ünlenen, ardından “Kuzey Güney”de rol almaya başlayan Merve Boluğur, reklam filminden kazandığı parayla akıllı bir yatırım yaptı
Dizide Kıvanç Tatlıtuğ ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Boluğur, geçen aylarda Beren Saat’in ardından ünlü bir deodorant markasının yüzü olmuştu. Reklam filminden 500 bin TL para kazanan Boluğur, bu parayla ev ya da otomobil almaya karar verdi. Boluğur annesinin de isteğiyle tercihini ev almaktan yana kullandı. Bir süre kendisine uygun ev arayan Boluğur, sonunda Akaretler’de istediği gibi bir ev bulup satın aldı.
 
Sosyal medyada kampanya
Yeni sezonda “Kuzey Güney”de oynamaya devam edecek olan Boluğur için hayranları bir de sosyal medyada kampanya başlattı. Hayranları Boluğur’un dizide harcandığını ileri sürerek şu ifadelerle duruma tepki gösterdi:
 
 
 
“Neden Merve hanım bu diziye alındı. Neden şu anda bu dizide figüran olarak yer alıyor. Çünkü kendisini dizide görmek pek mümkün olmadığı gibi; gördüğümüz sahnelerde de konu mankeni veya dekor görevi görmektedir. Neden Cemre karakterine neredeyse 90 dakikalık dizi süresi boyunca özel enerji, incelik, özen ve zaman harcanan senaryoda; Zeynep karakteri kıtır kıtır doğranmaktadır?”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin