Milyonları ekran başına kilitleyen Teşkilat bu hafta "Dalya" diyecek!

Teşkilat, yüz bölüme ulaştı ve ‘dalya’ dedi. Peki Teşkilat'ın 99. bölümünde neler yaşandı? Teşkilat'ın 100. bölümünde neler olacak? Teşkilat 100. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Teşkilat'ın yeni sezonunda neler yaşanacak? Teşkilat reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
13 Mart 2024 - 10:04
Kültür Sanat

TRT 1’de yayınlanan, her hafta milyonları ekran başına kilitleyen Teşkilat, yüz bölüme ulaştı ve ‘dalya’ dedi. Teşkilat, yayınlandığı ilk günden beri başarısını istikrarlı bir şekilde sürdürüyor.

Teşkilat’ın gücünü ve mücadelesini gözler önüne seren dizi bugüne kadar onlarca operasyon sahnesini, milli ve yerli teknolojileri, dikkatle hazırlanan eğitimleri kusursuz bir şekilde izleyicilerinin beğenisine sundu.

Teşkilat’ın 100.Bölüm’üne özel sahneler

Teşkilat 100 bölümlük başarısını izleyicileri ile birlikte taçlandırmaya devam ediyor. Tüm Türkiye’nin ilgisini ve dikkatini çeken dizi yine birbirinden özel sürprizlerle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Teşkilat’ın yüzüncü bölüm özel çekiminde İçişleri Bakanlığı’na bağlı Jandarma Genel Komutanlığı desteği ile JOPER Timleri, S-70 Blackhawk Helikopter, Ejder Yalçın Zırhlı Araç ve JÖAK Operasyon Timi Saldırı Köpekleri yer aldı.

Teşkilat, yüzüncü bölümüyle 17 Mart Pazar günü saat 20.00’de TRT 1’de...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin