Mom dizisine 7. ve 8. sezon onayı çıktı!

CBS'in sevilen komedisi Mom uzun bir süre daha bizlerle olacak! Kanal, diziye 7. ve 8. sezon onaylarını birlikte verdi.

Chuck Lorre'nin eleştirmenlerden övgüler alan komedisi "Mom" takipçilerini sevindirecek gelişme!

"MOM" İLE EN AZ İKİ SEZON DAHA!

Amerikan ulusal kanallarından CBS, altıncı sezonu devam eden dizisine iki sezonluk onayı birlikte verdi. Buna göre dizinin 7. ve 8. sezonlarının olacağı kesinlik kazandı.

19-02/18/mom-izle.jpg

Bir süre önce yapımcı şirket Warnes Bros TV, uzun görüşmelerin ardından dizinin yıldızları Anna Faris ve Allison Janney'in maaşlarında ciddi bir artış gerçekleştirmiş ve oyunculara iki yıllık yeni sözleşme imzalatmıştı.

İkilinin maaşlarına yapılan zamla bölüm başına $350,000 kazanacakları konuşuluyor.

CBS Entertainment Başkanı Kelly Kahl yeni sezon onayı hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Mom'ın bünyemizde yayında olmasından son derece gururluyuz. İzleyicilerin sevdiği karakterlere sahip, yüksek kaliteli, kendine özgü bu komedi dizisi yayın akışımıza güç ve istikrar getiriyor.

Chuck Lorre'nin olağanüstü liderliği ve seçkin yazar & yapımcı ekibiyle birlikte Mom'un uzun yıllar boyunca CBS'te olmasını umuyoruz."

19-02/18/mom-dizisi.jpg

Reytinglerde Lorre'nin diğer dizileri The Big Bang Theory ve Young Sheldon'ı takip eden ve elde ettiği izlenme oranlarıyla (devam etmekte olan sezonunda 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.24 reyting ortalaması) kanalın yüzünü güldüren dizinin oyuncu kadrosunda Mimi Kennedy, Jaime Pressly, Beth Hall ve William Fichtner gibi isimler de yer alıyor.

Chuck Lorre Productions, Inc. ve Warner Bros. TV. ortak yapımcılığında hazırlanan Mom'ın yürütücü yapımcı kadrosunu Lorre ile birlikte Nick Bakay, Gemma Baker ve Warren Bell oluşturuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin