Mucize Doktor Ferman (Onur Tuna) kimdir? Dizileri, yaşı...

Fox ekranlarının yeni sezon dizisi Mucize Doktor'un oyuncuları da oldukça dikkat çekecek gibi görünüyor. Mucize Doktor Ferman kimdir? Gerçek adı nedir?

Merve Mutlu
12 Eylül 2019 - 16:17
Yeni Bölüm

Fox ekranlarının yeni sezon dizisi Mucize Doktor'un oyuncuları da oldukça dikkat çekecek gibi görünüyor. Mucize Doktor Ferman kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler.. 

Mucize Doktor Ferman kimdir?

19-09/12/ferman-mucize.jpg

Ferman hastanenin yıldız cerrahıdır. Adil Hoca tarafından yetiştirilmiştir. Duygularını bastırarak ukalalığı ve mesafeli haliyle öne çıkan Ferman içinde çok büyük bir sır barındırmaktadır ve bu sır nedeniyle kimse ne kadar yumuşak olduğunu göremez. Birçok kişinin aşık olduğu başarılı doktorun Beliz adında güzeller güzeli de bir sevgilisi var. İstediği her şeye sahip olan Ferman, Otizmli ve Savant sendromlu Ali'nin Asistan Cerrah olarak çalışmasına ve hastanede olmasına karşıdır ancak zamanla buzları erirken kendi sırrı da ortaya çıkacaktır. 

Mucize Doktor dizisinde Ferman karakterini Onur Tuna canlandırmaktadır. 

Onur Tuna kimdir?

19-09/12/onur-tuna.jpg

16 Temmuz 1988 doğumlu oyuncu, mankenlik, şarkıcılık son olarak da oyunculukla adını duyurmaya başlamıştır. Aynı zamanda 9 Eylül Üniversitesi'nde eğtim almıştır. Ege Üniversitesi Sanat Müziği konservatuarında ses eğtimi de almış beste yeteneğini geliştirmiştir. Ortaokul yıllarından beri lisanslı voleybol ve basketbol oynamıştır. İzmir'de 4 yıl profosyonel mankenlik yapmıştır. Yıldızı Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Alihan karakteri ile parlamıştır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin