Narcos 3. ve 4. sezon onayını aldı

Dünyanın en tanınmış uyuşturucu taciri Kolombiyalı Pablo Escobar'ın gerçek hayat hikayesinden izler taşıyan Narcos'a iki sezonluk onay birden geldi.

Narcos'un ikinci sezon bölümlerini toplu olarak takipçilerine sunmasının ardından daha birkaç gün geçmişken yayıncı platform Netflix'ten dizi takipçilerine güzel haber geldi.

İKİ SEZONLUK ONAY BİRDEN!

Dizi, Netfllix'ten 3. ve 4. sezon onaylarını resmen kaptı.

YENİ SEZON DETAYLARI

Peki yeni sezonu ne zaman izleyebileceğiz?

İlk sezonu 28 Ağustos 2015, ikinci sezonu ise geride bıraktığımız günlerde 02 Eylül'de Netflix abonelerine sunulan dizinin üçüncü sezonunun 2017'nin sonbahar döneminde bizlerle buluşması bekleniyor. Şimdilik kesin bir tarih mevcut değil, önümüzdeki süreçte bu konudaki gelişmeleri takip ediyor olacağız.

İlk iki sezonu 10'ar bölümden oluşan dizinin 3 ve 4. sezonları için de henüz bir bölüm sayısı belirtilmiş değil.

José Padilha (Elite Squad, RoboCop) and Eric Newman (Children of Men) ikilisi uygulayıcı yapımcılar olarak ekipte yer almaya devam edecekler.

16-09/07/narcos-2.jpg

YENİ SEZON HİKAYELERİ

Yeni sezonlarda Pablo Escobar'ın ardından uyuşturucu dünyasının değişen dengelerinin işleneceği bir hikayeyle karşı karşıya olacağız.

Wagner Moura (Elite Squad, Elysium), Boyd Holbrook (Gone Girl), Pedro Pascal (Game of Thrones), Joanna Christie, Maurice Compte, Andre Mattos, Roberto Urbina, Diego Cataño, Jorge A. Jimenez, Paulina Gaitan, Stephanie Sigman gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran ve dünyanın en büyük - en tanınmış uyuşturucu taciri Kolombiyalı Pablo Escobar'ın gerçek hayat hikayesinden izler taşıyan dizi Gaumont Television yapımcılığında hazırlanıyor.

Dizinin ikinci sezonunu nasıl buldunuz? Dizi, sizce iki sezonluk onayı hak ediyor mu?

Narcos yeni sezon duyuru videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin