NBC'nin hukuk dizisi Bluff City Law bu akşam başlıyor! Bluff City Law konusu ve fragmanı

Jimmy Smits ve Caitlin McGee'li hukuk temalı Bluff City Law dizisi başlıyor. Bluff City Law konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu ve fotoğrafları...

Dean Georgaris (The Brave) ve Michael Aguilar ikilisinin yaratıcısı olduğu NBC'nin hukuk draması "Bluff City Law" 23 Eylül 2019 Pazartesi akşamı ekran serüvenine başlıyor.

BLUFF CITY LAW NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Başrollerinde Jimmy Smits ve Caitlin McGee'yi bulunduran dizinin hikayesi şöyle:

Karakter odaklı bir hukuk dizisi olarak nitelendirilen Bluff City Law'ın hikayesi; seçkin bir Memphis firmasında çalışan ve sivil hak-yükümlülüklere ilişkin davalarda uzmanlaşmış bir grup avukatı merkezine alıyor.

19-09/23/bluff-city-law-poster.jpg

Efsanevi savunma avukatı Elijah Strait (Smits) ve zeki kızı Sydney Strait (Caitlin McGee) tarafından yönetilen ekip, bir yandan lehine çevrilmesi oldukça güç görünen davaları ele alırken, bir yandan da kendi karmaşık ilişkileriyle uğraşmak durumundadır.

BLUFF CITY LAW AÇILIŞ BÖLÜMÜ KONUSU

Seznun açılış bölümünün konusu ise şöyle:

Yaşanan aile trajedisinin ardından; üst düzey kurumsal avukat Sydney Strait, babası Elijah'la yıllarca süren kişisel çatışmalarını bir kenara koymaya karar verip babasının yönettiği sivil haklarla alakalı tartışmalı davalarla ilgilenen efsanevi firmaya yeniden katılmaya karar verir ve ilk iş olarak ürünleri kansere neden olabilecek bir kimya şirketiyle ilgili davayı ele alır.

19-09/23/bluff-city-law-tanitim-fotosu.jpg

BLUFF CITY LAW OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Jimmy Smits (Elijah Strait) ve Caitlin McGee (Sydney Strait) dışında dizinin oyuncu kadrosunda Barry Sloane (Jake Reilly), Michael Luwoye (Anthony Little), Stony Blyden (Emerson), Jayne Atkinson (Della Bedford), MaameYaa Boafo (Briana Logan), Mo Gallini (Edgar Soriano) gibi isimler yer alıyor.

Universal Television & David Janollari Entertainment ortak yapımcılığında hazırlanan yapımın yürütücü yapımcı kadrosu ise Dean Georgaris, Michael Aguilar, David Janollari'den oluşuyor.

Bluff City Law'ın pilot bölüm senaryosunu Dean Georgaris kaleme alırken yönetmen koltuğunda Jessica Yu oturuyor. Sezonun şimdiye kadar siparişi verilen diğer bölümlerinin isimleri ise "You Don't Need a Weatherman", "25 Years To Life", "When The Levee Breaks", "Fire In A Crowded Theater", "The All-American", "American Epidemic", "No Man Left Behind", "Redemption Song" ve "Thanksgiving" olarak sıralanıyor.

BLUFF CITY LAW AÇILIŞ BÖLÜMÜNDEN KARELER

19-09/23/bluff-city-law-1x01-foto1.jpg

19-09/23/bluff-city-law-1x01-foto2.jpg

19-09/23/bluff-city-law-1x01-foto3.jpg

19-09/23/bluff-city-law-1x01-foto4.jpg

19-09/23/bluff-city-law-1x01-foto5.jpg

19-09/23/bluff-city-law-1x01-foto6.jpg

19-09/23/bluff-city-law-1x01-foto7.jpg

19-09/23/bluff-city-law-1x01-foto8.jpg

"Bluff City Law" (NBC) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin