Ne Gemiler Yaktım 1. bölümüyle bu akşam Show TV'de başlıyor! Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler? Kim, kimdir?

Show TV'nin bu akşam 1. bölümüyle ekrana gelecek olan yeni dizisi Ne Gemiler Yaktım güçlü kadrosuyla sevenlerinin karşısına çıkacak. Ne Gemiler Yaktım dizisi oyuncuları kimlerdir? Ne Gemiler Yaktım dizisi konusu nedir? Ne Gemiler Yaktım 1. Bölüm ne zaman başlayacak? Ne Gemiler Yaktım dizisi hangi gün başlıyor? Ne Gemiler Yaktım Rutkay kimdir? Berk Hakman kimdir? Ne Gemiler Yaktım Toprak kimdir? Erkan Kolçak Köstendil kimdir?

Volkan Usta
04 Aralık 2023 - 16:15
Kültür Sanat

Show TV'nin kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken dizisi Ne Gemiler Yaktım bu akşam 1. bölümüyle başlıyor! Ne Gemiler Yaktım dizisi konusu nedir? Ne Gemiler Yaktım oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Ne Gemiler Yaktım dizisi 2. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Sizler için derledik...İşte detaylar! 

Ne Gemiler Yaktım dizisi oyuncularını yakından tanıyalım!

Yasemin (Deniz Baysal): Hayat mücadelesi veren, zeki, pratik ve potansiyeli çok yüksek bir kadın. Her zorluğa tek başına göğüs geren, kızını her şeyin üzerinde tutan yalnız, biraz da yorgun bir anne. 

Fidan (Devrim Özkan): Zor güvenen, kimseye çabuk açılmayan, katı biri. Hayatta en çok kızını ve anne olmayı seviyor. Dışarıdan gelebilecek bir tehlikeye karşı her zaman tetikte.

Toprak (Erkan Kolçak Köstendil): Ağzı laf yapar, uyanıktır, dikkatlidir. Tezcanlı ve inatçı olması ona zaman zaman hata yaptırır. Düz bir adamdır; sevdiğini sever sevmediğini sevmez. Grisi yoktur, güvenilirdir.

Rutkay (Berk Hakman): Psikiyatristler tarafından narsist olarak adlandırılan kişilik yapısındadır. Empati yeteneği gelişmemiş, vicdan azabı çekmeyen, duyguları çok kolay taklit edebilen biridir. İstediği olmadığında hızla agresifleşir. Ama bir yanıyla da çok zekidir.

Tevfik (Macit Koper): Yasemin’in babası, Rengin’in dedesi. Aşçıdır. İşini çok sever. Evinin hemen altındaki esnaf lokantasının sahibidir. Kendi pek farkında olmasa da bir kara mizah ustasıdır.

Neriman (Çiğdem Selışık Onat): Acımasız, istediğini alan ve oğlunu kimseyle paylaşamayan bir kadındır. Giyinmeyi kuşanmayı hem çok iyi bilir hem de çok sever.

Sinan (Mert Denizmen): Vefa Esnaf Lokantası’nın şef garsonu, Tevfik’in dostudur. Müzmin bekar, görünüşüne meraklı, bakımlı, düzenli tertipli bir adamdır.

Rengin (Züleyha Yıldız): Daha doğmadan babasını kaybetmiş Rengin’in hayattaki tek varlığı annesi Yasemin’dir.

Zeynep (Melisa Duru Ünal): Konakta babası, annesi ve babaannesiyle yaşamasına rağmen annesinden başka kimsesi olmayan Zeynep babasının bir canavar olduğunu düşünür.

Ne Gemiler Yaktım’ her Pazartesi saat 20.00’de Show TV’de...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin