Ne Gemiler Yaktım 2. Bölümden yeni sahne yayında! Rutkay’ın Yasemin’e karşı tavrı gerilimi artırır!

Show TV'nin başrollerinde Deniz Baysal ve Devrim Özkan'ın yer aldığı Ne Gemiler Yaktım'ın 2. bölümünden 2. tanıtım yayınlandı. Peki Ne Gemiler Yaktım 1. bölümde neler yaşandı? Ne Gemiler Yaktım 2. fragmanı yayınlandı mı? Ne Gemiler Yaktım'ın 2. bölümde neler olacak? Ne Gemiler Yaktım dizisinin konusu ne? Ne Gemiler Yaktım dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Ne Gemiler Yaktım dizisi nerede çekiliyor? Ne Gemiler Yaktım izle! Ne Gemiler Yaktım 1. bölüm izle! Ne Gemiler Yaktım reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
10 Aralık 2023 - 16:59
Kültür Sanat

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı dizi ‘Ne Gemiler Yaktım’ın yarın akşam yayınlanacak ikinci bölümünden çarpıcı yeni bir sahne yayınlandı. Rutkay’ın Fidan’ı bulduğu anlar yeni bölümde neler olacağına dair merakı artırdı.

 

Ne Gemiler Yaktımın yarın akşam ekrana gelecek olan ikinci bölümünden yayınlanan sahnede; Rutkay, Fidan’ı buluyor. Yasemin’in babasının evinde kalan Fidan kızıyla korku dolu anlar yaşarken Yasemin, Fidan’ı korumaya çalışıyor. Giderek öfkelenen Rutkay’ın Yasemin’e karşı tehditkar konuşması gerilimi artırırken, Fidan’ın gelmeyeceğini söylemesi dikkat çekiyor. 

Altan Dönmez’in yönetmenliğini üstlendiği, hikayesi ve senaryosu Banu Kiremitçi Bozkurt’a ait olan Ne Gemiler Yaktım’ın başrollerinde Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil yer alırken dizide bu isimlere Nazmi Kırık, Mert Denizmen, Onuryay Evrentan, Züleyha Yıldız, Melisa Duru Ünal, Onur Dikmen, Ata Çağan Timur, Süreyya Kilimci ile usta oyuncular Macit Koper ve Çiğdem Selışık Onat eşlik ediyor.

 

Ne Gemiler Yaktım’ yeni bölümüyle yarın akşam saat 20.00’de Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin