Ne Gemiler Yaktım'da Yasemin ve Fidan’ın yollarının nasıl kesişeceği merak ediliyor!

Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil’i bir araya getiren ‘Ne Gemiler Yaktım’dan 3. ön izleme yayınlandı. Peki Deniz Baysal hangi yapımla anlaştı? Deniz Baysal'ın yeni dizisi ne? Ne Gemiler Yaktım dizisinin konusu ne? Ne Gemiler Yaktım dizisinde kimler rol alacak? Ne Gemiler Yaktım dizisi uyarlama mı? Ne Gemiler Yaktım dizisinin çekimleri ne zaman başlıyor? Ne Gemiler Yaktım dizisinde Deniz Baysal'ın rol arkadaşı kim? Ne Gemiler Yaktım dizisi ne zaman, nerede yayınlanacak? Deniz Baysal kimdir? Devrim Özkan kimdir?

Volkan Usta
04 Aralık 2023 - 15:43
Kültür Sanat

Show TV’de bu akşam ilk bölümüyle seyirciyle buluşacak olan, Ay Yapım’ın dizisi Ne Gemiler Yaktım’ heyecanla bekleniyor. Bölüme saatler kala yayınlanan yeni sahne, Yasemin ve Fidan’ın yollarının nasıl kesişeceğine dair merakı giderek artırdı.

 

Ne Gemiler Yaktım için artık son saatler! Bu akşam birinci bölümüyle Show TV’de ekrana gelecek olan dizinin yayınlanan yeni sahnesinde, Yasemin küçük kızına olan sevgisinden ve bağlılığından bahsederken, kızı için her şeyi yapabileceğini söylüyor. Kızının başına bir şey gelirse gözünü karartabileceğini açıkça ifade eden Yasemin’in Fidan’a söylediği tehditkar sözler dikkat çekiyor. İki kadının yollarının nasıl kesişeceği büyük bir merakla bekleniyor.

Altan Dönmez’in yönetmenliğini üstlendiği, hikayesi ve senaryosu Banu Kiremitçi Bozkurt’a ait olan Ne Gemiler Yaktım’ın başrollerinde Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil yer alırken dizide bu isimlere Nazmi Kırık, Mert Denizmen, Onuryay Evrentan, Züleyha Yıldız, Melisa Duru Ünal, Onur Dikmen, Ata Çağan Timur, Süreyya Kilimci ile usta oyuncular Macit Koper ve Çiğdem Selışık Onat eşlik ediyor.

Ne Gemiler Yaktım’ bu akşam saat 20.00’de Show TV’de başlıyor!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin