Necati Şaşmaz'ın yeni dizisi Nöbet'in çekimleri başlıyor!

Necati Şaşmaz'ın merakla beklenen yeni dizisi Nöbet'in çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak!

Nurşah
02 Ocak 2019 - 15:36
Yeni Bölüm

Kurtlar Vadisi'nin unutulmaz ismi Necati Şaşmaz'ın yeni dizisini merakla bekleyen hayranlarına müjdeli haber geldi! Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre şimdiden büyük bir heyecanla beklenen Nöbet dizisinin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak!

19-01/02/nobet-dizi-cekimler-1546432044.jpg

Nöbet dizisini bekleyenlere müjde! Çekimler başlıyor...

Çekimleri Antalya Elmalı'da yapılacak olan dizinin seti için oldukça geniş çaplı bir plato kuruldu. Bölge halkının da desteğini esirgemediği Nöbet dizisinin çekimlerine ise önümüzdeki cumartesi günü başlanacak!

İLGİLİ İÇERİK

Show Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan dizinin oyuncu kadrosunda ise İpek Karapınar, Saygın Soysal, İbrahim Kendirci, Kaan Sevi, Yurdaer Okur gibi başarılı isimler yer alıyor. Ekip, geçtiğimiz haftalarda okuma provası için bir araya gelmiş aynı zamanda Necati Şaşmaz'ın doğum gününü de kutlamıştı. Merakla beklenen dizi hakkındaki gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin