Nefes Nefese dizisi ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Yönetmenliğini Uğur Yücel'in yaptığı Star'da yayınlanacak olan Nefes Nefese dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var, dizi ne zaman başlayacak?

Nurşah
27 Mart 2018 - 16:00
İptal - Onay

Canım Ailem, Yabancı Damat gibi ünlü dizilerin senaristliğini yapan Selin Tunç'un senaryosunu yazdığı yetenekli oyunculardan oluşan kadrosu ile dikkat çeken Nefes Nefese dizisinin tanıtım fragmanları yayınlanmaya başladı. Dizi nerede çekiliyor, ne zaman başlayacak?18-03/27/nefes-nefese-dizisi-oyunculari.jpg

Nefes Nefese Oyuncuları 

Uğur Yücel, Nefes Nefese'nin yönetmenliğini yapmasının yanı sıra dizide başrol olarak karşımıza çıkacak. Usta oyuncuya Melisa Şenolsun ve Şükrü Özyıldız da başrollerde eşlik edecek.

Nefes Nefese dizisinin oyuncu kadrosunda; Şebnem Hassanisoughi, Caner Şahin, Ezgi Şenler, Gülçin Şantırcıoğlu, Nik Xheliau, Zeyno Eracar, Macit Sonkan, Deniz Hamzaoğlu, Sezer Avcı, Hülya Duyar, Serkan Genç, Mehmet Akif Özdemir, Yelda Püsküllü, Nur Güven, Seçkin Şahin, İpek Ayaz Kortunç, Zeynep Anacan, Pınar Erincin, Burak Zereyalp, Doğukaan Uğurlugülbüken, Derin Oflaz ve Asil Yıldırım yer alıyor.

Nefes Nefese nerede çekiliyor?

Nefes Nefese dizisinin çekimleri Adana ve Antakya'da yapılmaktadır. Dizi aynı zamanda ilgi çekici bir konuya sahip. Berlin'de babası ile sakin bir hayat süren Rüya'nın (Melisa Şenolsun) Suriye'deki annesinin varlığından haberdar olması ile birlikte gittiği Antakya'da yaşadıkları anlatılıyor.

Nefes Nefese ne zaman başlıyor?

 

18-03/27/nefes-nefese-ne-zaman.png

Nefes Nefese ne zaman başlayacak?

Star Tv'nin başarılı oyunculardan oluşan yeni dizisi Nefes Nefese setinden ilk kareler yayınlanmaya başladı. Merakla beklenen Nefes Nefese dizisi, çok yakında Star ekranlarında olacak...

25 Temmuz güncellemesi: Merakla beklenen dizi 1 Ağustos 2018 Çarşamba günü saat 20.00'de Star Tv ekranlarında izleyici karşısındaki ilk sınavını verecek...

18-03/27/ugur-yucel-nefes-nefese.png

Uğur Yücel Kimdir?

İstanbul Belediye Konservatuarı Tiyatro Bölümünde öğrenim gördü, öğrenimi sırasında 1977'de stand-up göste başladı. 1975 ve 1984 yılları arasında Kenter Tiyatrosunda ve Şan Müzikholünde çeşitli oyunlarda oynadı.

1983 yılında sinema oyunculuğuna geçti. TV skeçlerinde ve dizilerinde rol aldı. 1992 yılında ilk video kısa metrajını çekti ve sahnede perküsyon çalıp filmini seslendirerek kendine özgü bir performans sergiledi. Aziz Ahmet adlı televizyon dizisinde yapımcılık, oyunculuk ve senaristlik yaptı.

Oyunculuktaki duru ve gerçekçi çizgisini, senarist, yönetmen ya da aktör olarak içerisinde bulunduğu TV yapımlarında da sürdürdü. Bugüne kadar dokuz sinema filminde oynadı. Bunlardan Arabesk ile, Sinema Yazarları En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Muhsin Bey ile Antalya Film Festivalinde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödüllerini aldı. İlk sekiz bölümünü çektiği İkinci Bahar Tv dizisiyle İletişim Fakültesi En İyi Tv Yönetmeni Ödülünü aldı. Gemide, Laleli'de Bir Azize filmlerinin müziklerini yaptı. Uğur Yücel, son olarak Eşkiya ve Balalayka ilmlerinde rol aldı. 

18-03/27/melisa-senolsun-nefes-nefese.jpg

Melisa Şenolsun kimdir?

24 Eylül 1996 yılında doğan genç oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencisidir. 2015 senesinde yayınlanan Küçük Tatlı Yalancılar isimli dizi ile adını duyurmuş ve oldukça beğeni kazanmıştır. Daha sonraki sene Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinde Ceren rolü ile karşımıza çıkan Melisa Şenolsun, Uğur Yücel'in yönetmenliğini yaptığı Nefes Nefese dizisinde Rüya'yı canlandıracaktır.

Nefes Nefese fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin