Netflix animesi Yasuke 1. sezonuyla başladı! Yasuke nasıl bir dizi?

Fantastik aksiyon türündeki anime dizisi "Yasuke" Netflix'te başladı! Yasuke konusu, fragmanı, kadrosu...

Lesean Thomas imzalı fantastik aksiyon türündeki anime dizisi "Yasuke" Netflix'te başladı!

ANİME DİZİSİ YASUKE BAŞLADI!

Japon anime stüdyosu MAPPA yapımcılığında hazırlanan dizinin 1. sezon bölümleri 29 Nisan 2021 Perşembe günü Netflix kütüphanesine eklendi.

Oscar adayı LaKeith Stanfield'in (Bıçaklar Çekildi) Yasuke'yi seslendirdiği yapımın ilk sezonu toplam 6 bölümden oluşuyor. Sezonun bölümlerinin süresi 28 ile 30 dakika arasında değişmekte.

21-04/30/yasuke-foto.jpg

"YASUKE" KONUSU

Peki, efsanevi Oda Nobunaga'nın emrinde savaşmış olan Afrika kökenli ilk samuraydan esinlenerek hazırlanan Yasuke nasıl bir dizi? Nasıl bir hikayeye sahip?

Yasuke dizinin hikayesi, bir zamanlar Siyahi Samuray olarak bilinen barışçıl bir kayıkçının, gizemli güçleri olan küçük bir kızı kanatlarının altına alınca kendini tekrar çatışmanın ortasında bulmasını konu ediniyor.

Sezonun açılış bölümünde; küçük kızı gizemli bir hastalığa yakalanan Ichika, Yasuke'den onları nehrin yukarısındaki özel bir doktora götürmesini ister. Fakat Yasuke bu isteği reddeder.

Yapımın seslendirme kadrosunda LaKeith Stanfield dışında Takehiro Hira, Maya Tanida, Ian Chen, Gwendoline Yeo, Ming-Na Wen, Noshir Dalal, Paul Nakauchi, Darren Criss, Dia Frampton, William Christopher Stephens, Julie Marcus, Greg Chun, Dan Donohue, Johnny Yong Bosch, Michael Sinterniklaas, Amy Hill, Emily Woo Zeller, Keone Young gibi isimler bulunuyor.

21-04/30/yasuke-dizi.jpg

YASUKE 1. SEZON BÖLÜMLERİ

Sezonun bölüm rehberi ise şu şekilde:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Ronin" (30 dakika)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Geleneksel Yol" (28 dakika)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Ölümcül Günahlar" (29 dakika)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Uzun Bir Yol" (29 dakika)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "Acı ve Kan" (28 dakika)
- 1. Sezon 6. Bölüm: "Domino Etkisi" (30 dakika)

"Yasuke" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin