Netflix benzersiz yapımı Adam by Eve: A live in Animation yayında! Konusu ne?

Animeyi, canlı aksiyonu ve müziği bir arada sunan benzersiz yapım "Adam by Eve: A live in Animation" Netflix'te yayına girdi. Konusu, fragmanı...

Gördüğü rüyayı siz de göreceksiniz!

Animeyi, canlı aksiyonu ve müziği bir arada sunan benzersiz yapım "Adam by Eve: A live in Animation" 15 Mart 2022 Salı tarihinde Netflix'te yayına girdi.

Canlı aksiyonu, 3DCG ve 2D animasyonla birleştiren; canlı görsellerle tasvir edilen gizemli bir hikâyeye sahip olan yapım 58 dakika süreye sahip.

Bu benzersiz yapımda yenilikçi sanatçı Eve; animeyi, canlı aksiyonu ve müziği rüya gibi deneyim ve tanıdık bir hikâyeyle bir araya getiriyor.

"ADAM BY EVE: A LIVE IN ANIMATION" KONUSU

Lise öğrencisi Aki, aniden gözlerinin önünde kaybolan arkadaşı Taki'yi aramak için gizemli varlık "Hitotsume-sama" tarafından yaratılan garip bir dünyaya gider.

Taki'nin sesinin rehberliğinde, ne rüya ne de gerçek olan kurgusal bir Shibuya bölgesi bulur. Ama orada ne yatmaktadır?

22-03/15/adam-by-eve-a-live-in-animation-poster.jpeg

EVE KİMDİR?

Japon şarkıcı Eve, hayranlarına Adam By Eve: A live in Animation ile görsel bir şölen yaşatmak için Netflix ile iş birliği yaptı ve ortaya bu proje çıktı. Eve, sosyal medyada milyonlarca takipçiye ek olarak, son yıllarda YouTube'da milyarlarca izlenme almış ve 3,3 milyondan fazla abonesi olan geleceği parlak bir şarkı yazarıdır. "Kaikai Kitan" adlı şarkısı, 2021'de bir Japon sanatçı için Spotify'da yurtdışında en çok dinlenen şarkı oldu.

Yeni nesil bir sanatçı olan Eve'in yeni filmi, kendi yazdığı yeni şarkıları, orijinal konser görüntülerinin yanı sıra en büyük müzikal hitlerinden bazılarına hayat veren animasyon ve canlı aksiyon dramasıyla birleştiriyor. Bu eğlenceli ve canlı film, Eve'in tüm çalışmasını tek bir müzikal hikâyede sunuyor.

22-03/15/ekran-resmi-2022-03-15-222725.png

Genki Kawamura (Your Name, Weathering With You) yapımcılığında hazırlanan Adam By Eve: A live in Animation'ın yönetmen koltuğunda ise Nobutaka Yoda oturuyor.

"Adam by Eve: A Live in Animation" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin