Netflix doğaüstü aksiyon filmi Fistful of Vengeance'ı tanıyalım! Bilinmesi gerekenler!

Netflix'in Wu Assassins dizisinin devamı Fistful of Vengeance filmi yayında! Konusu, fragmanı, oyuncuları, çekim bilgileri...

Netflix'ten doğaüstü aksiyon gerilim filmi...

Iko Uwais (Baskın), Lewis Tan (Mortal Kombat), Lawrence Kao'yu (Max Steel) başrollerde gördüğümüz Netflix filmi "Fistful of Vengeance" 17 Şubat 2022 Perşembe tarihinde yayınlandı.

Netflix'in Wu Assassins'inin hikâyesini devam ettiren uzun metrajlı filmin süresi 1 saat 36 dakika.

WU ASSASSINS: FISTFUL OF VENGEANCE NASIL BİR FİLM?

Roel Reiné'nin yönetmen koltuğunda oturduğu filmin konusu şöyle:

Wu Assassins dizisinin ilk sezonunun devamı niteliğinde olan filmde; süper güçlere sahip bir suikastçı olan Kai, bir katili Bangkok'a kadar izler. Ancak bu intikam görevi dünyayı kadim bir tehditten kurtarma mücadelesine dönüşür.

2019 yılında ilk sezonu yayınlanan Wu Assassins; San Franciscolu mütevazı bir şefin, mistik Wu güçlerinin yanlış ellere geçmesini önlemekle görevlendirilen kadim bir suikastçı örgütünün en yeni üyesi olmasını konu ediniyordu.

22-02/19/fistful-of-vengeance-foto-film.jpeg

"WU ASSASSINS: FISTFUL OF VENGEANCE" KADROSU

Fistful of Vengeance'in oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

- Iko Uwais (Kai Jin)
- Lewis Tan (Lu Xin Lee)
- Lawrence Kao (Tommy Wah)
- JuJu Chan (Zan Hui)
- Pearl Thusi (Zulu)
- Francesca Corney (Preeya)
- Jason Tobin (William Pan)
- Rhatha Phongam (Ku An Qi)

FİLM NEREDE ÇEKİLDİ?

Yazar ekibini Cameron Litvack, Jessica Chou ve Yalun Tu'nun oluşturduğu doğaüstü aksiyon filminin çekimleri 2021'in başlarında Bangkok, Tayland ve San Francisco, Kaliforniya'da gerçekleştirildi.

22-02/19/fistful-of-vengeance-posteri.jpeg

Flame Ventures, Living Films, Netflix & Nomadic Pictures iş birliğiyle hazırlanan filmin fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"Fistful of Vengeance" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin