Netflix filmi David ve Elfler konusu, fragmanı

Polonya yapımı Noel temalı komedi filmi "David ve Elfler (David and the Elves)" Netflix izleyicisiyle buluştu. Konusu, fragmanı, oyuncuları...

Netflix'ten Noel temalı yeni bir komedi filmi daha!

Polonya yapımı Noel temalı komedi filmi "David ve Elfler (David and the Elves)" Netflix izleyicisiyle buluştu.

Mateusz Kuczewski & Marcin Baczyński ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı 1 saat 46 dakika süreli yapım 06 Aralık 2021 Pazartesi tarihinden itibaren Netflix arşivinden izlenebilmekte.

DAVİD VE ELFLER NASIL BİR FİLM? KONUSU NE?

Peki, yönetmen koltuğunda Michał Rogalski'nin oturduğu filmin konusu ne?

Orijinal ismi Dawid i Elfy olan filmin hikayesi; çok çalışmaktan yorgun düşmüş bir elfin, yeni arkadaş olduğu genç bir çocuğun yardımıyla Noel büyüsünü yaşamak için gerçek dünyaya kaçmasıyla gelişen olayları konu ediniyor.

Noel Baba'nın ülkesindeki sihirli güç nereden geliyor? Elf Albert, hediyelerin minnettarlığından gelen insanların sevgisi tarafından verildiğine inanmakta; görünmez bir kızakta saklandığı Saint Nicholas'a neden ihtiyaç duyulduğunu anlamamakta ve insanlara gidip sevgilerini doyasıya kullanmanın daha iyi olduğunu düşünmektedir.

Bir süre sonra Albert haklı olup olmadığını kontrol etmek ister ve Noel Baba'nın ülkesinden kaçar. Ancak, Dünya'daki hiç kimsenin onu sevmediği, kimsenin onun sihrine veya hediyelerine ihtiyacı olmadığı gerçeğiyle yüzleşir. Bunun sonucunda büyülü güçleri azalmaya başlar.

Neyse ki, Noel'in büyüsüne inanan 11 yaşındaki David'le tanışır. David'in Albert'e samimi bir sevgisi vardır. Bir arkadaş için her şeyi yapmaya hazırdır. Buna rağmen, Albert hala güç kaybetmektedir. Görünüşe göre insan sevgisi gücünü artırmamaktadır. O zaman ne yapmalı?

Albert ve David bu soruya bir cevap bulamazlarsa, elfin başına en kötüsü gelecektir...

21-12/06/david-and-the-elves-foto.jpeg

Netflix & Endemol Polska ortak yapımcılığında hazırlanan filmin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

- Cyprian Grabowski (David)
- Jakub Zając (Albert the Elf)
- Cezary Żak (Noel Baba)
- Kasia Koleczek (Sylwia)
- Monika Krzywkowska (Mrs. Claus)
- Anna Smolownik (David'in annesi)
- Michał Czernecki (David'in babası)
- Witold Dębicki (Büyükbaba)
- Piotr Rogucki (Elf)
- Matthew Campbell
- Karolina Porcari
- Anna Oberc
- Sawyer Cole
- Mariusz Jakus
- Jerzy Janeczek (Mietek amca)

21-12/06/david-and-the-elves-poster-1638798162.jpeg

"David ve Elfler" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin