Netflix İngiliz komedi dizisi Hard Cell yayında! Konusu ne?

İnce mizah içeren keyifli komedi dizisi "Hard Cell" Netflix'te! Konusu, fragmanı, oyuncuları, bölümleri...

İnce mizah içeren keyifli komedi dizisi "Hard Cell" Netflix'te!

İngiliz yapımı belgesel tarzındaki komedi dizisi "Hard Cell" 1. sezonuyla 12 Nisan 2022 Salı tarihinde Netflix platformundaki yerini aldı.

Yaratıcılığını ve senaristliğini Catherine Tate'in üstlendiği dizinin sezonu 6 bölümden oluşuyor. Bölüm süreleri 24 ila 28 dakika arasında değişiklik gösteriyor.

HARD CELL NASIL BİR DİZİ?

Peki, Hard Cell'de izleyiciyi nasıl bir hikâye bekliyor?

Komedyen Catherine Tate'in yöneticilerden mahkûmlara kadar pek çok farklı karaktere büründüğü yapımda; eski organizatör yeni hapishane müdürü Laura Willis'in, parmaklıklar ardındaki yaşamın iyi ve kötü yanlarını tecrübe etmesine tanıklık ediyoruz.

Belgesel tarzındaki komedi dizisi Hard Cell'in hikâyesi; hayali bir kadın cezaevi olan Woldsley Kraliyet Hapishanesi'nde geçiyor. Catherine Tate, yaratıcılığın iyileştirici gücüne inanan müdür Laura Willis'ten psikopat müebbet mahkûmu Koca Viv'e kadar farklı pek çok karaktere hayat veriyor.

Hikâye, mahkûmların Eastenders'ın eski yıldızı Cheryl Fergison tarafından yönetilen bir müzikal için prova yaptığı altı haftalık süreci kapsıyor. Provalara katılan bir grup sıra dışı kadın bu süreçte kendilerini ifade etme, öz güven kazanma ve arkadaşlık bağlarını güçlendirme fırsatı buluyor.

22-04/12/hard-cell-poster.jpeg

Sezonun açılış bölümünde; kameralar kayda girip Laura'nın, Woldsley'yi dünyaya tanıtıp yeni tutku projesi olan sevilen bir müzikalin mahkûmların başrolde olduğu prodüksiyonunu duyurmasına tanıklık ediyoruz.

Hem eğlenceli hem de şaşırtıcı biçimde dokunaklı bir dizi olarak nitelendirilen Hard Cell tüm bunların ışığında hapishane yaşamının komik gerçeklerine odaklanıyor.

"HARD CELL" OYUNCU KADROSU

Leopard Pictures & Netflix iş birliğiyle hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda Catherine Tate dışında Christian Brassington, Jola Olajide, Cheryl Fergison, Niky Wardley ve Peter Singh gibi isimler rol alıyor.

22-04/12/hard-cell-foto.jpeg

James Kayler & Catherine Tate ikilisinin yönetmen koltuğunda oturduğu Hard Cell'in fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"Hard Cell" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin