Netflix İspanyol yapımı Insiders 2. sezon bölümleriyle yine merak uyandırıyor!

Netflix'in İspanya yapımı yenilikçi reality yarışma programı "Insiders" 2. sezonuyla geri döndü! Najwa Nimri'nin (La Casa de Papel) sunduğu programın yeni bölümlerinde neler olacak?

Yeni tehditler. Aynı akıl oyunları!

INSIDERS 2. SEZON BAŞLADI!

Netflix'in İspanya yapımı yenilikçi reality yarışma programı "Insiders" 2. sezonuyla geri döndü!

"İzleyicilerin gerçekleri anlatmanın yepyeni bir yolunu keşfedeceği yeni bir reality programı" olarak nitelendirilen yarışma programının yeni sezon bölümleri 19 Mayıs 2022 Perşembe tarihinden itibaren Netflix platformundan izlenebiliyor.

Peki, Insiders nasıl bir yarışma?

Bu yenilikçi televizyon deneyiminde bir grup isimsiz insan, onları nelerin beklediğine dair en ufak bir fikirleri olmadan hâlâ devam eden devasa bir oyuncu seçmesine kaydoluyor. Insiders'ın en önemli kurallarından biri bu. Her şeyi öğrendiklerinde ise, eğer diğerlerine söylerlerse eleniyorlar.

Gelelim yeni sezona! İkinci sezon yeni tehditler ve aynı akıl oyunlarını barındırıyor! 10 aday kendilerini bir reality programının seçmelerinde sanıyor. Kameraların çekime çoktan başladığının ise farkında değiller!

INSIDERS 2. SEZON YARIŞMACILARI

2. sezonun yarışmacıları şöyle sıralanıyor:

- Ainhoa "Nowa" (29)
- Tania (35)
- Ramón (30)
- Lorenzo (34)
- Adán (30)
- Raquel (29)
- Marta (25)
- Pablo (29)
- Sofía (25)
- Álex (34)
- Laura (25)
- Peter (24)

22-05/23/insiders-2-sezon-afisi.jpeg

INSIDERS 2. SEZON BÖLÜM REHBERİ

Insiders'ın 19 Mayıs itibarıyla öncelikli olarak "Insiders'ın Olayı", "Hiçbir Şey Göründüğü Gibi Değil" ve "İki Taraf" isimlerindeki 3 bölümü yayınlandı. Yeni bölümler 26 Mayıs Perşembe günü yayında olacak.

22-05/23/insiders.png

İspanyol aktris Najwa Nimri'nin (La Casa de Papel, Vis a vis) sunuculuğunu üstlendiği yapımın yeni sezon fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"Insiders" (Netflix) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin