Netflix komedi dizisi The Kominsky Method 3. ve final sezonu detayları!

Hollywood'da son perde her zaman sürprizlerle doludur! Michael Douglas ve Alan Arkin'li Netflix komedi dizisi "The Kominsky Method" 3. ve final sezonu bölümleriyle sevenlerine veda ediyor!

Hollywood'da son perde her zaman sürprizlerle doludur...

THE KOMINSKY METHOD 3. SEZON HAKKINDA HER ŞEY!

Michael Douglas ve Alan Arkin'li kadrosuyla ses getiren Netflix komedi dizisi "The Kominsky Method" 3. ve final sezonu bölümleriyle sevenlerine veda ediyor!

Sitcomların kralı lakabıyla bilinen Chuck Lorre'nin arkasında olduğu yapımın final sezon bölümleri 28 Mayıs 2021 Cuma günü Netflix arşivine eklendi.

8 bölümlük ilk sezonuyla 16 Kasım 2018, yine 8 bölümlük ikinci sezonuyla 25 Ekim 2019'da izleyiciyle buluşan dizinin final sezonu 6 bölümden oluşuyor.

21-05/29/the-kominsky-method-3-sezon-foto-3.jpg

THE KOMINSKY METHOD FİNAL BÖLÜMLERİNİN KONUSU

Hikayesi; oyuncu koçu Sandy Kominsky ve en yakın dostu Norman Newlander'ın yaşlanmanın inişli çıkışlı yollarında ilerlerken birbirlerinin hayatlarında kahkahanın eksik olmamasını sağlamalarına odaklanan The Kominsky Method'un final sezonunda izleyiciyi neler bekliyor?

Final sezonunda; hayatının yeni döneminde Sandy'yi zor bir kayıp, ürkütücü bir mali sorumluluk, önemli bir kavuşma ve kariyeriyle ilgili çok büyük bir gelişme bekliyor.

Sezonun açılış bölümünde; Norman'ın ölümünün ardından cenazesine katılan yakınları ve sevdikleri, ona dair rahatsız edici anılarını paylaşırlar. Sandy de Norman ile uzun yıllara dayanan dostluğunu yâd eder.

21-05/29/the-kominsky-method-3-sezon-foto-2.jpg

Final sezonunun, süreleri 25 ile 37 dakika arasında değişen bölümleri şöyle sıralanıyor: "Tüm o eski, tanıdık mekânlar", "Sadece saçma bir kâğıt parçası", "Her şey daha absürt bir hâl alıyor", "Yüksek topuklu ayakkabıların yuvarlak burunları", "Yakında, uzakta, nerede olursan ol", "Temel gerçekler değişmez".

Altın Küre'de en iyi komedi dizisi ve en iyi erkek oyuncu (Michael Douglas) dallarında ödül alan, ayrıca üç dalda Emmy adayı olmayı başaran dizinin oyuncu kadrosunda Douglas ve Arkin ikilisine Sarah Baker (Mindy), Nancy Travis (Lisa), Lisa Edelstein (Phoebe), Susan Sullivan (Eileen), Graham Rogers (Jude), Melissa Tang (Margaret), Jenna Lyng Adams (Darshani), Paul Reiser (Martin Schneider), Jane Seymour (Madelyn), Kathleen Turner (Roz), Haley Joel Osment (Robby), Casey Thomas Brown (Lane), Ashleigh LaThrop (Breana), Emily Osment (Theresa), Ann-Margret (Diane), Danny DeVito (Dr. Wexler) gibi isimler eşlik ediyorlar.

Chuck Lorre Productions, Inc. & Warner Bros. Television ortak yapımcılığındaki dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Lorre, Al Higgins ve Michael Douglas'tan oluşuyor.

21-05/29/the-kominsky-method-3-sezon-posteri.jpg

"The Kominsky Method" (Netflix) 3. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin