Netflix Popüler Eski Türk Dizilerini Geri Döndürüyor

Netflix unutulmayan Türk dizilerini yayınlamaya başladı. Peki geçtiğimiz hafta yayına açılan unutulmayan diziler hangileri oldu? Bu tür diziler yayınlanmaya devam edecek mi?

Netflix, ülkemizde en çok izlenen dijital platformlardan biri oldu. Netflix Türkiye’nin imza attığı yapımların bu durumda etkisi büyük. Hala ciddi şekilde kullanıcı kazanmaya da devam eden platform, sürekli yeni içeriklerle de güncelleniyor. Tabii ki yabancı filmler ve diziler de geliyor ama platforma Türk yapımları eklendiği zaman daha bir heyecanlanıyoruz.

İşte bu noktada platform güzel bir sürpriz daha yaptı. Geçtiğimiz hafta platformda unutulmayan yerli dizilerden bazıları yayınlandı.

Netflix Hangi Dizileri Yeniden Yayınladı

Platformda ünlü dizilerin yayınlandığını gördük. Binnur Kaya ve Şafak Sezer’in başrolde olduğu Türk Malı dizisi yayınlanan ilk yapım oldu. 2010 yılında Show TV ekranlarında yayınlanmış olan dizi, yayınlandığı dönem bir hayli ses getirmişti.

Çok ses getirmesine rağmen kısa süren yapımın yıllar sonra yeni bir versiyonu daha çekilmişti. Mehmet Ali Erbil gibi isimlerin de yer aldığı yeni versiyon ise çok tutulmamıştı. Şimdi ise Netflix Türkiye, dizinin ilk versiyonunu yani asıl yapımı platformda yayınladı.

22-02/21/netflix-2.jpg

Dizinin çözünürlüğünü arttırmak için de bir düzenleme yapılmış onu da eklemiş olalım. Platformda yayınlanan diğer bir sizi ise Kardeş Payı oldu. Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in çok tutan projesi sansürsüz bir şekilde Netflix platformunda yer almaya başladı.

Yine eski dizilerden biri olan Kaçak Gelinler yapımının da platforma eklenmiş olduğunu belirtelim.

22-02/21/netflix-3.jpeg

Zaten Netflix belli aralıklarla bunu yapıyor. Eski Türk dizilerini platform üzerinde yayınlıyor. Muhtemelen bu şekilde yayınlar da devam edecektir. Bir yandan da yeni Türk dizilerini de merakla beklediğimizi belirtelim. Erşan Kuneri gibi çok iddialı diziler de yakın da platformda yayınlanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin