Netflix suç komedi dizisi Framed! A Sicilian Murder Mystery başladı! Incastrati konusu

İtalya yapımı suç-komedi dizisi "Framed! A Sicilian Murder Mystery" Netflix'te yayınlandı. Konusu, fragmanı, oyuncuları...

Ficarra ve Picone'un ilk dizisi Incastrati'yi görmek için bir neden: Hiç bir cinayete gülmediniz!

Sevilen komedyenler Salvatore Ficarra ve Valentino Picone (Striscia la notizia) ikilisinin başrolleri paylaştığı suç-komedi dizisi "Framed! A Sicilian Murder Mystery" Netflix'te yayınlandı.

Orijinal ismi "Incastrati" olan İtalya yapımı dizinin 1. sezon bölümleri 28 Ocak 2022 Cuma tarihinden itibaren Netflix Türkiye platformundan izlenebiliyor.

Sezon, 6 bölümden oluşurken; bölüm süreleri 27 ila 39 dakika arasında değişiyor.

"INCASTRATI" KONUSU

Dizi kısaca; kendilerini tesadüfen bir cinayet mahallinde bulan iki bahtsız televizyon teknisyeninin, şüpheli duruma düşmemek için attıkları her adımda başlarını daha çok belaya sokmasını konu ediniyor.

Sezonun açılış bölümünde; kayınbiraderler Salvo ve Valentino, iş için çağırıldıkları evde bir cesetle karşılaşınca orada olduklarına dair tüm delilleri yok etmeye çalışıyor.

22-01/30/incastrati-netflix.jpeg

"INCASTRATI" OYUNCU KADROSU

Framed! A Sicilian Murder Mystery'nin oyuncu kadrosu Salvatore Ficarra (Salvo) ve Valentino Picone (Valentino) ile birlikte Anna Favella (Ester), Marianna Di Martino (Agata), Tony Sperandeo (Tonino Macaluso), Maurizio Marchetti (Portiere Martorana), Mary Cipolla (Mamma Antonietta) ve Sergio Friscia'dan (Sergio) oluşuyor.

22-01/30/incastrati-dizisi.jpeg

Dizinin fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"Incastrati" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin