Netflix Yakamoz S-245 Resmi Fragmanı Yayınlandı

Yakamoz S-245 fragmanı paylaşıldı. Netflix Türkiye tarafından yayınlanan resmi fragman, dizinin konusu ve oyuncular hakkında beklentileri arttırmaya yetti.

Yakamoz S-245 fragmanı yayınlandı. Netflix merakla beklenen yeni dizi için bir tanıtım videosu yayınlamıştı ama tanıtım videosu çok kısaydı ve açıkçası diziden çok fazla bilgi vermiyordu. Şimdi ise resmi fragman yayınlandı.

Yayınlandığı gibi YouTube Trend listesine de giren fragman, net olarak söyleyebiliriz ki diziden beklentilerimizi biraz daha arttırdı. Hem görsel açıdan hem de hikaye açısından dizinin benzerine pek rastlamadığımız yerli yapımlardan biri olacağını bir kez daha gördük.

Yakamoz S-245 Fragmanı ve İlk İzlenimler

Fragman, dünya için yaşanan felaketle başlıyor. Bir uydu görüyoruz ama ne olduğunu tam olarak kestiremiyoruz. İlk sahnelerden anladığımız güneş üzerinde bazı anormallikler yaşanıyor. Güneşte yaşanan anormal durum, dünyayı yaşanamaz bir hale getiriyor.

Fragmandan gördüğümüz kadarıyla güneş ışınlarına maruz kalması, canlıları öldürüyor. Bir araştırma ekibi ise Yakamoz isimli denizaltında araştırma görevine çıkıyor. Güneşte yaşanan bu olay sonrasında denizaltı mürettebatının da araştırma ekibinin de tek çaresinin denizaltında kalmak olduğunu görüyoruz.

Zira fragmanda gördüğümüz kadarıyla, dediğimiz güneş ışınları temas ettiği canlıları yok ediyor. Denizaltının içerisinde ise başka bir kaos durumunun olacağı da anlaşılıyor. Fragmandan anladığımız denizaltı mürettebatı, araştırma ekibini istemiyor.

Hem denizaltı içerisinde hem de dünyada kaos durumunun olacağını görüyoruz. Zengin oyuncu kadrosu ve iddialı hikayesini bir kez daha kanıtlayan dizinin 20 Nisan tarihinde yayınlanacağını da tekrar hatırlatalım.

Yakamoz S-245 fragmanını da hemen yukarı ekliyor olacağız. Fragmanı izlediğiniz de dizi için sizin de beklentilerinizin artacağına eminim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin