Netflix'in Çağatay Ulusoy'lu Terzi dizisinin lansmanı yapıldı!

Netflix'in başrolünde Çağatay Ulusoy'un yer aldığı gerçek hayattan esinlenen yeni dizisi Terzi'nin lansmanı ekip yemeğiyle yapıldı. Peki Çağatay Ulusoy'lu Terzi ne zaman yayınlanacak? Terzi dizisinin konusu ne? Terzi dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Terzi dizisi uyarlama mı? Terzi dizisinin hangi hikayeden alınma? Çağatay Ulusoy kimdir?

Volkan Usta
28 Nisan 2023 - 00:04
Kültür Sanat

Netflix, gerçek bir hayat hikayesinden esinlenen yeni dizisi Terzi’nin lansmanını dizi ekibinin katıldığı bir yemekle kutladı.

23-04/28/1682623273_a__atay_ulusoy___ifanur_g__l_0n6a7974.jpg

Basına kapalı olarak gerçekleşen yemeğe dizinin başrolü Çağatay Ulusoy başta olmak üzere oyuncuları Salih Bademci, Olgun Şimşek ve Şifanur Gül, yönetmeni Cem Karcı, senaristleri Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı ve yapımcısı Onur Güvenatam da katıldı. Terzi ekibi gerçekleşen yemek sonrasında bir araya gelerek gecenin hatırası olarak objektiflere poz verdiler. 

23-04/28/1682623259_salih_bademci_ca__atay_ulusoy_0n6a8007.jpg

Terzi Hakkında: 

Terzi, yeteneğini büyükbabasından miras alan genç ve başarılı terzi Peyami'nin hikâyesini anlatıyor. Dedesinin ölümünden sonra herkesten sır gibi sakladığı, akli dengesi yerinde olmayan babası Mustafa'nın bakımını üstlenmek zorunda kalan Peyami, en büyük sırrını İstanbul'daki hayatının tam merkezine yerleştirmeye mecbur kalır. İstismar edildiği bir ilişkiden canı pahasına kaçmakta olan Esvet, kendi sırlarıyla Peyami'nin ve Mustafa'nın hayatına girer. 

23-04/28/1682623248_salih_bademci___ifanur_g__l_0n6a8045.jpg

Terzi 2 Mayıs, Salı tüm dünya ile aynı anda sadece Netflix’te...

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin