Netflix'in Dennis Quaid'li yeni dizisi Merry Happy Whatever'ı tanıyalım! Konusu ve oyuncu kadrosu

Netflix komedisi Merry Happy Whatever'ın konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Netflix'in Dennis Quaid'li tatil temalı komedi dizisi "Merry Happy Whatever"da Quaid'e eşlik edecek oyuncular duyuruldu.

"MERRY HAPPY WHATEVER"IN OYUNCU KADROSU DUYURULDU!

Çoklu kamera yöntemiyle çekilecek dizinin oyuncu kadrosuna Undateable'ın iki yıldız ismi Bridgit Mendler ve Brent Morin başrol pozisyonunda dahil olurlarken; Ashley Tisdale (Young & Hungry), Adam Rose (Santa Clarita Diet) ve Hayes MacArthur (Angie Tribeca) kadroya katılan diğer isimler oldular.

19-03/23/happy-merry-whatever.jpg

"MERRY HAPPY WHATEVER" KONUSU

Everybody Loves Raymond yürütücü yapımcısı Tucker Cawley, Aaron Kaplan'ın Kapital Entertainment'ı ve Wendi Trilling'in TrillTV'sinin arkasında olduğu; ilk sezonu 8 bölümden oluşacak dizinin konusu kısaca şöyle;

Cawley'in senaryosunu kaleme aldığı, Pamela Fryman'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Merry Happy Whatever'ın hikayesi; en küçük kızının, yeni erkek arkadaşıyla tatil için eve gelmesiyle birlikte karmaşık durumdaki ailesinin taleplerini Noel sezonunun stresiyle dengelemek zorunda olan irade sahibi aile reisi Don Quinn'e odaklanıyor.

KİM HANGİ ROLDE?

Mendler tatil için eve dönen ailenin özgür fikirli kızı Emmy Quinn karakterine hayat verecek. Emmy, beraberinde getirdiği yeni erkek arkadaşı Matt'in (Morin), aşırı koruyucu ve inatçı babası tarafından kabul görmesini, en azından babasının onu öldürmemesini (!) ummaktadır.

19-03/23/bridgit-mendler.jpg

Morin'in Matt karakteri vaktinin çoğunu ayırdığı işinde başarılı olma peşindeki Los Angeles'lı bir müzisyen olarak hikaye içinde yer alıyor. Matt, Noel tatilini kız arkadaşının babası ve birbirine kenetlenmiş ailesiyle tanışarak geçirecek ve bu süreç stres ve duygusallıkla dolu olacaktır.

Tisdale yakın geçmişte kocasından boşanan ve umutsuzca sırada başına ne geleceğini bekleyen Kayla karakterine hayat verecek. Kayla içinde bulunduğu psikolojiyle Quinn hanesindeki herkese adeta mutsuzluk aşılamaktadır.

19-03/23/tisdale.jpg

Rose, damat olarak girdiği bu birbirine sıkı sıkıya bağlı ailede sürekli olarak hayal kırıklığına uğramış olan Todd'u canlandıracak.

Mac Arthur ise Quinn ailesinin tek oğlu Sean rolüyle kadroya dahil oldu. Sean; sıkıntı ve sorunlardan uzak durmaya çalışan işçi sınıfından bir aile adamı olarak nitelendiriliyor.

Dizi sorumlusu/yürütücü yapımcı olarak dümenin başında bulunan Cawley'e yapımcı kadrosunda Quaid, Fryman, Kapital Entertainment'ten Kaplan & Dana Honor ve TrillTV'den Trilling (The Neighborhood, Fam) eşlik edecekler.

ANTOLOJİ FORMATINDA TASARLANDI

Antoloji dizisi formatında planlanan Merry Happy Whatever'ın ilk sezon hikayesi Noel tatilini içeren dönemde geçerken; olası diğer sezonların hikayesi farklı tatil dönemlerinde geçecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin