Netflix'in Kore yapımı zombi dizisi All of Us Are Dead için ilk fragman! Konusu ne?

Netflix'in Güney Kore yapımı zombi dizisi "All of Us Are Dead (Jigeum Uri Hakgyoneun)" ne zaman başlıyor? İlk tanıtım videosu, poster ve oyuncu kadrosu bilgileri...

Zombi dizilerine doymayanlar buraya!

Geride bıraktığımız yaz döneminde duyurulan Netflix'in Güney Kore yapımı zombi dizisi "All of Us Are Dead (Jigeum Uri Hakgyoneun)"den ilk tanıtım videosu ve poster gelirken, dizinin başlangıç tarihi de belli oldu!

Joo Dong-geun'un 2009 ile 2011 yılllarında yayımlanan "Now at Our School" adlı popüler webtoon'una dayanarak hazırlanan dizinin 1. sezonu 28 Ocak 2022 tarihinde izleyiciyle buluşacak.

ALL OF US ARE DEAD NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Peki, All of Us Are Dead'de izleyiciyi nasıl bir hikâye bekliyor?

"Zombiler okulumuzu istila etti! Kaçacak mısın, ölecek misin yoksa hayatta kalmak için birleşecek misin?"

Yapımın kısa özeti şu şekilde: Öğrenim gördükleri lisede bir zombi virüsü salgınının patlak vermesiyle kapana kısılan öğrenciler ya bir çıkış yolu bulacak ya da korkunç bir şekilde enfekte olacaktır!

Dizi; bir zombi kıyametinin ortasında bile aşkı ve dostluğu bulmayı başaran cesur gençlerin hikâyesiyle zombiler tarihinde tamamen yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor.

22-01/03/all-of-us-are-dead-poster.jpeg

Korku-gerilim türündeki dizinin oyuncu kadrosunda Yoon Chan-Yeong (Mama) "Cheong-san", Park Ji-Hu (House of Hummingbird) "On-jo", Cho Yi-Hyun (Metamorphosis) "Nam-ra", Lomon (Bleak Night) "Su-hyeok" ve Yoo In-Soo (School 2017) "Gwi-nam" gibi isimler yer alıyor.

22-01/03/all-of-us-are-dead-oyunculari.jpeg

Yakın dönemin en çılgın zombi dizisi projelerinden biri olarak görünen dizinin ortak yaratIcıları Lee JQ, Chun Sung-il ve Kim Nam-su üçlüsü.

JTBC Studios'un Film Monster yapımı olan All of Us Are Dead'in yönetmen koltuğu ise Lee JQ (Beethoven Virus, Intimate Strangers) ve Kim Nam-Su ikilisine ait.

Dizinin başlangı tarihinin de duyurulduğu kısa tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"All of Us Are Dead" (Netflix) Tarih Duyuru Videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin