Netflix'in merakla beklenen The Lincoln Lawyer dizisinin oyuncu kadrosu netleşiyor!

Michael Connelly'nin popüler roman serisi "The Lincoln Lawyer"ın Netflix'te izleyiciyle buluşacak dizi uyarlamasının oyuncu kadrosu şekilleniyor! Diziye dair güncel bilgiler...

Michael Connelly'nin popüler roman serisi "The Lincoln Lawyer"ın Netflix'te izleyiciyle buluşacak dizi uyarlamasının oyuncu kadrosuna yeni takviye!

LISAGAY HAMILTON DA "THE LINCOLN LAWYER" KADROSUNDA!

Big Little Lies ve Big Sky gibi dizilerin yaratıcısı David E. Kelley ve A+E Studios'un arkasında olduğu dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan son isim LisaGay Hamilton (The Practice, Men of a Certain Age) oldu.

Los Angeles'ta irili ufaklı pek çok dava alıp Lincoln marka arabasını ofisi olarak kullanan, yerleşmiş geleneklere karşı çıkan karizmatik ve yakışıklı ceza avukatı Mickey Haller'ı hikayesinin merkezine alan dizide Hamilton'ı Los Angeles County Yüksek Mahkemesi Başkanı Yargıç Mary Holder karakteriyle izleyeceğiz.

21-04/22/lisagay-hamilton-netflix.jpg

Mickey Haller (Garcia-Rulfo) şehrin en büyük cinayet davasını devralmasının ardından kendisini şehrin en güçlü duruşma hakimi olan Mary Holder'ın sıkı denetimi altında bulacaktır.

THE LINCOLN LAWYER OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

The Lincoln Lawyer serisinin ikinci kitabı The Brass Verdict'e dayanan 10 bölümlük ilk sezon oyuncu kadrosuna Manuel Garcia-Rulfo (The Magnificent Seven, Goliath) dışında Neve Campbell (Scream), Becki Newton (Divorce), Jazz Raycole (Ghosting: The Spirit of Christmas), Angus Sampson (Insidious), Christopher Gorham (Covert Affairs), Ntare Guma Mbaho Mwine (The Chi) gibi isimler daha önceden katılmışlardı.

21-04/22/the-lincoln-lawyer-dizi.jpg

Projenin yazar-yürütücü yapımcısı Kelley ve showrunner Ted Humphrey'e (The Good Wife) yürütücü yapımcı kadrosunda serinin yazarı Connelly ve Ross Fineman (Goliath, Big Sky) eşlik ediyorlar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin