Netflix'in yeni Kore dizisi Record of Youth duyuruldu! Record of Youth nasıl bir dizi?

Kore dizisi severler! Netflix yeni Güney Kore dizisi Record of Youth'u duyurdu! Record of Youth konusu ve oyuncu kadrosu...

Netflix'ten yeni bir Kore dizisi geliyor: "Record of Youth"

"RECORD OF YOUTH" 2020'NİN İKİNCİ YARISINDA BAŞLIYOR!

Park Bo-gum, Park So-dam ve Byeon Woo-seok'un başrollerini paylaştığı dizinin ilk sezonunun 2020'nin ikinci yarısında izleyiciyle buluşması planlanıyor.

An Gil-ho'nun yönetmenliğini üstlenip (Stranger, Memories of Alhambra, Watcher); Ha Myeong-hee'nin (Doctors, Temperature of Love) senaryosunu kaleme aldığı dizinin konusuyla ilgili detaylar şöyle:

20-06/02/record-of-youth-netflix.jpg

"RECORD OF YOUTH" NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Record of Youth'un hikayesi; kariyer hayallerini gerçekleştirmeye çalışan üç karaktere odaklanıyor:

- Park Bo-gum (Encounter, Reply 1988, Love in the Moonlight); idealizmi gündelik hayatın gerçekliği ile birleştiren, hırslı bir model/aktör, pragmatik bir adam "Sa Hye-jun" karakterine hayat verecek. Sa Hye-jun, objektif ve esnek bir yargı duygusuyla iyi dengelenmiş iyimser ve sevimli bir kişiliğe sahip.

- Park So-dam (Parasite, Cinderella with Four Knights); güçlü bir benlik duygusuna sahip, tabiatında var olan ince zekası ve sıkı çalışma ilkesiyle kendi yolunu takip eden akıllı bir genç kadın ve umut veren bir makyaj sanatçısı An Jeong-ha'yı canlandıracak.

- Byeon Woo-seok (Dear My Friends, Search: WWW); Sa Hye-jun'un ayrıcalıklı bir aileden gelse de sıkı çalışmalarıyla kendini kanıtlamak isteyen samimi, nazik ve rekabetçi en iyi arkadaşı Won Hae-hyo'ya hayat verecek.

20-06/02/the-moment.jpg

Studio Dragon & Pan Entertainment (Winter Sonata, The Moon Embracing the Sun, Fight for My Way, When the Camellia Blooms) ortak yapımcılığında hazırlanan Record of Youth dizisi Kore'de tvN kanalında, dünya genelinde ise Netflix aracılığıyla izleyiciye ulaşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin