Netflix'ten romantik bir yapım: Gerçekten Aşk

Kofi Siriboe ve Yootha Wong-Loi-Sing ikilisinin başrolleri paylaştığı bir romantik drama... "Really Love (Gerçekten Aşk)" Netflix'te! Detaylar...

Volkan Küçükel
28 Ağustos 2021 - 16:07
Kültür Sanat

Kofi Siriboe ve Yootha Wong-Loi-Sing ikilisinin başrolleri paylaştığı bir romantik drama...

Felicia Pride & Angel Kristi Williams iş birliğiyle yaratılan romantik film "Really Love (Gerçekten Aşk)" Netflix'te!

İlk gösterimi Mart 2020'de South by Southwest'te yapılması planlanan yapım, festivalin COVID-19 pandemisi nedeniyle iptal edilmesinden sonra ilk gösterimini Ekim 2020'de AFI'nin sanal film festivalinde gerçekleştirmişti.

Yapım, 25 Ağustos 2021 Çarşamba tarihi itibarıyla Netflix aracılığıyla dünya genelindeki izleyicilerle buluşmaya başladı.

GERÇEKTEN AŞK NASIL BİR YAPIM?

Peki, Really Love'ın konusu ne?

Hikâyesi Washington D.C.'de geçen filmin merkezinde azimli bir ressam Isaiah (Kofi Siriboe) ile hırslı bir hukuk öğrencisi Stevie (Yootha Wong-Loi-Sing) var.

Yapımın konusu; sanat dünyasında yer edinmeye çalışan başarılı bir siyahi ressamın, azimli bir hukuk öğrencisine âşık olunca kariyeri ve ilişkisi arasında denge kurmakta zorlanmaya başlamasına odaklanıyor.

21-08/28/really-love-afis.jpeg

REALLY LOVE OYUNCULARI

MACRO & Homegrown Productions ortaklığıyla hazırlanan 1 saat 35 dakika süreli yapımın oyunu kadrosunda Kofi Siriboe ve Yootha Wong-Loi-Sing'e Blair Underwood (Jerome), Uzo Aduba (Chenai Hungwe), Tristan Mack Wilds (Nick), Naturi Naughton (Sicily), Suzzanne Douglas (Anne), Michael Ealy (Yusef Davis), Jade Eshete (Mecca), Marla Aaron Wapner gibi isimler eşlik ediyor.

Really Love, yönetmen Angel Kristi Williams ve yazar Felicia Pride'ın ilk uzun metrajlı film deneyimi olma özelliğine sahip.

Williams filmin hazırlama sürecinde In the Mood For Love, Blue Valentine ve Love Jones gibi filmlerden ilham aldığını dile getirmişti.

21-08/28/gercekten-ask-film-izle-konusu.jpeg

Yapımın çekimleri aynı zamanda Williams'ın memleketi olan Baltimore ile Washington D.C.'de gerçekleştirildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin