Netflix'ten The Haunting of Bly Manor dizisi geliyor! Tepedeki Ev'in yıldızı başrolde!

Netflix Tepedeki Ev'den sonra The Haunting of Bly Manor adlı gerilim dizisinin hazırlıklarına başladı! İşte merak edilen dizi hakkındaki ilk detaylar...

Nurşah
01 Temmuz 2019 - 17:20
Kültür Sanat

Netflix yapımı The Haunting of Hill House dizisi yayınlanan ilk sezonu ile izleyici kendisine çekmeyi başarmıştı! Çekim teknikleri, gerilim - dram türündeki konusu ve başarılı oyunculukları ile hafızalarda derin bir yer edinen The Haunting of Hill House dizisinin devamı niteliğindeki The Haunting of Bly Manor dizisi için de hazırlıklar başladı!

19-07/02/netflix-the-haunting-of-bly-manor-dizi.jpg

The Haunting of Bly Manor dizisi hakkında

The Haunting of Bly Manor dizisi, beklendiği gibi The Haunting of Hill House (Tepedeki Ev) dizisi ile aynı karakterler ve hikaye ekseninde ilerlemeyecek. The Haunting of Bly Manor'da tıpkı Tepedeki Ev gibi perili bir konak ve o konakta yaşananlar işlenecek... 2020'de izleyici karşısında olması planlanan yeni dizi, gotik yazar Henry James tarafından kaleme alınan The Turn of The Screw romanının uyarlaması olacak. Roman Türkiye'de Yürek Burgusu adı ile raflardaki yerini çok uzun zamandır koruyor... Netflix bu dizi serisi ile bir korku antolojisi yaratmayı amaçlıyor gibi görünüyor. 

19-07/02/netflix-the-haunting-of-hill-house-2-sezon.jpg

Özel eğitim alan iki gencin hikayesini konu edinecek olan The Haunting of Bly Manor House dizisinde, bir önceki sezonun yıldızı Victoria Pedretti de başrolde yer alacak. Güzel oyuncu aynı zamanda yine Netflix dizisi olan You'da da rol alacak...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin