resim yok
29 Mart 2013 - 00:00

Dikkat! Nihat Doğan her sektörden çıkabilir!

Başrollerini Mehmet Ali Erbil, Levent Üzümcü, Nurseli İdiz, Gamze Karaman, Önder Açıkbaş'ın paylaştığı Harem adlı dizide önümüzdeki günlerde sürpriz bir isim rol alacak.

NİHAT DOĞAN'DAN SON SÜRPRİZ

Chavez'in cenazesi için Venezuela'ya, Nevruz için Diyarbakır'a giden Nihat Doğan bu kez bir diziye konuk olacak.

 

Kurtarıcı!

Harem dizisinin yeni bölümünde ıssız adaya düşen oyuncuları, bu konudaki başarısını Survivor’da kanıtlamış olan Nihat Doğan kurtaracak.

 

Dizi yeni gününde

Nisan ayından itibaren Salı günleri yayınlanmaya başlayacak olan komedi dizisi Harem’e konuk oyuncu olarak katılacak olan Nihat Doğan ile ıssız ada çekimleri önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek.

 

Harem'in yeni bölümünde neler olacak?

 

Bihter'in planı ne? (25. Bölüm)


Bihter, Küçük Esat'ın gözüne girebilmek ve Abide'yi saf dışı edebilmek için bir plan hazırlar. Yaptığı plan sayesinde kötürüm kalacak ve Küçük Esat'ın ilgisini kazanacaktır.

Ulan Bator, Babayın Kemiği'nin aklına gelen şey sayesinde Basur'a olan borçlarını ödeyebilecektir.

Çıngıraklı Hamit Paşa, Zehire Sultan'ın gözüne girebilmek için daha önce kendisine söylediği şeyi yapmaya kalkışır. Çıngıraklı uçacaktır, bunun için tüm hazırlıkları yapar fakat sonucu beklenmedik şeylere yol açar.

 

 

Harem 25. bölüm fragmanı için tıklayın

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin