Nisanda TOD’da bayram var

TOD, nisan ayını sinemaseverleri heyecanlandıracak filmler ve çok özel içeriklerle karşılıyor. Son dönemin çok konuşulan gerilim filmi “Jester: İntikam Gecesi” (The Jester), geçen yılın Oscar’lı filmi “Her Şey Her Yerde Aynı Anda” (Everything Everywhere All at Once) ve ilgiyle izlenen “A Spy Among Friends” gibi diziler nisanda TOD ekranlarında olacak.

Berfin Sengil
01 Nisan 2024 - 16:38
Yeni Bölüm

TOD, hem Şeker Bayramı hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın denk geldiği nisan ayı boyunca izleyicileri ekranlara bağlayacak dopdolu içeriklere ev sahipliği yapacak. Dünya çapında ses getiren filmler ve diziler ay boyunca TOD ekranlarında olacak.

Dünya ve Türk sinemasından ses getiren filmler 

Başrollerini Michael Sheffield ve Lelia Symington’ın paylaştığı nefes kesen korku-gerilim filmi “Jester: İntikam Gecesi” (The Jester) 6 Nisan’da,

Vincent isimli bir kedi ve onun fare arkadaşının maceralarını anlatan ödüllü animasyon “Kediler Müzede” (Cats in the Museum) 15 Nisan’da,

Bir babanın intikam öyküsünü anlatan ve hiç konuşma içermeden çekilen, aksiyon sinemasının efsane yönetmeni John Woo imzalı 2023 yapımı “Sessiz Gece” (Silent Night) 8 Nisan’da,

Annesinin vahşice öldürülmesinin ardından Meksika çölündeki evinden kaçmak zorunda kalan genç ve bağımsız bir kadının hikayesini konu edinen hikayesiyle, müzikal bir sinema şöleni vadeden 2022 yapımı “Carmen” 28 Nisan’da,

Hint asıllı Amerikalı bir genç kızın, kendisine musallat olan ruhani bir varlıkla mücadelesini konu alan ve çok ses getiren “Kapan” (Get Out) filminin yapımcılarının imzasını taşıyan, 2023 yapımı gerilim filmi “İçimdeki Şeytan” (It Lives Inside) 11 Nisan’da sadece TOD ekranlarında olacak. 

Bunun yanı sıra 3 dalda Oscar, 2 dalda da Altın Küre adayı 2021 yapımı “Karanlık Kız (The Lost Daughter) ile 2023 En İyi Film dahil toplam 7 Oscar ödülü sahibi “Her Şey Her Yerde Aynı Anda” (Everything Everywhere All at Once) gibi yapımlar da nisan ayında sinemaseverlerle buluşacak. 

Yerli yapımlar “Biz Ayrılamayız”, “Yeni Hayat” ve “Çiftliğimin Hanımı” Türkiye prömiyerini, sinemalardan önce nisan ayında TOD ekranlarında yapacak.

Dramdan maceraya her zevke hitap eden diziler

Nicholas Elliott ile Kim Philby isimli 2 İngiliz gizli ajanının gerçek hikayesini konu alan ve Ben Macintyre’nın çok satan romanından uyarlanan, başrollerini ünlü oyuncular Damian Lewis ve Guy Pearce’ın paylaştığı 6 bölümlük “A Spy Among Friends” dizisi, 9 Nisan’dan itibaren her cuma,

Her bölümü ayrı bir zaman diliminde ve farklı bir şehirde geçen, 15 bölümlük suç-drama dizisi “Accused” birinci sezonu ile 4 Nisan’dan itibaren salıdan cumaya,

Aynı adlı filmden esinlenen ve Londra’daki gerçek bir soygunu konu edinen “Snatch” dizisi 1’inci ve 2’nci sezonu ile 9 Nisan’dan itibaren salıdan cumaya TOD ekranlarında olacak. 

TOD ORIGINALS içerikleriyle farklı dünyalara yolculuk 

 Yepyeni TOD ORIGINALS içeriği “Başrolde Mimarlık”da, sinematik açıdan ikonik ve unutulmaz hale gelmiş 10 farklı mekân ele alınıyor. Söz konusu mekânlar için farklı uzmanlık alanından farklı konuklarla röportajların yapıldığı programda, ikonik hale geldiği dizi ve filmlerin yapım aşamasında, mekânla kurduğu ilişki ve mekânın yapım üzerindeki gücüne tanıklık edilecek. “Başrolde Mimarlık” 22 Nisan’dan itibaren her pazartesi 1 bölümüyle TOD’da olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin