Oğlum Dizisi Reytingleri Nasıl? Nasıl Başladı?

Oğlum dizisi reyting listelerinde nasıl bir yer aldı? Dizinin ilk bölümü yayınlandı ve ilk reyting sonuçları geldi. İşte Çarşamba günlerinin yeni dizisi için reyting sonuçları.

Yeni diziler gelmeye başladı. Sezon arasından sonra gelen ilk yeni dizi ise Show TV’den oldu. Uzunca bir süre fragmanları ve tanıtım görselleri konuşulan dizi, dün ilk bölümüyle ekranlara geldi. Açıkçası acı yönü biraz daha öne çıkan bir dizi gördüğümüzü söyleyebiliriz. İlk bölümde çocukları ölen bir ailenin nasıl dağıldığını gördük. Henüz olaylar netlik kazanmadı ve dizi ilk bölümden de belli gizemlerle başladı. Peki Oğlum dizisi reytingleri nasıl?

Dizi ilk bölümde nasıl bir başlangıç yaptı ortaya çıktı. Reytingler beklendiği gibi geldi mi yoksa güçlü diziler karşısında istenen reytinglere ulaşılamadı mı bunu göreceği.

Oğlum dizisi Nasıl Reyting Aldı?

Dizinin ilk bölümü için değerlendirmelere bakarken yine 3 ayrı kategoride değerlendirme yapmak gerekiyor.

Tabii ki önce Total listesini değerlendirmek gerekecek. Total için ayrıntıların yer almadığı listeye göre bakacak olursak Oğlum dizisi ilk bölümüyle ilk 10 içerisine girmeyi başardı.

Dizinin Total sıralamada yeri 9.sıra olarak gözüküyor. Ortalamanın üzerinde bir sonuç aldığını söyleyebileceğimiz dizinin ilk bölüm için iyi bir başlangıç yaptığı da görülüyor.

Diğer taraftan AB listesinde ise dizinin biraz daha iyi bir sonuç aldığını görüyoruz. AB listesinde dizi 6.sırada yer bulmuş. İlk 3 içerisine girememiş olsa da ilk bölüm için iyi reytingler olduğunu söylemek gerek.

22-02/10/oglum-dizisi-reytingleri-nasil-2.jpg

Son olarak ABC listesinden söz edelim. Burada da sonuçlara baktığımız zaman dizinin yine ilk 10 içerisinde yer aldığını da görüyoruz. ABC listesinde dizi 8.sıradan yer buluyor ve ilk 10 içerisine giriyor.

İlk bölüm için düşünecek olursak Oğlum dizisinin reyting listelerinde güzel bir başlangıç yaptığını söylemek doğru olur. Yeni bölümlerde reytingler nasıl değişecek göreceğiz. Şimdilik sonuçlar umut vaat ediyor gibi gözüküyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin