Onur Akbay ve Furkan Murat Uğur İnci Taneleri’nde!

‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ Kanal D’de ekrana gelen bölümleriyle reyting listesinin en üst sırasında yerini alıyor. Türkiye’nin ilgisini üzerine toplayan dizi birbirinden başarılı oyunculuk performanslarıyla da beğeni topluyor. Peki İnci Taneleri 3. bölümde neler oldu? İnci Taneleri 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İnci Taneleri 3. bölümde neler olacak? İnci Taneleri dizisinin konusu ne? İnci Taneleri dizisi uyarlama mı? İnci Taneleri dizisinde kimler rol alıyor? İnci Taneleri dizisi 1. bölüm izle! İnci Taneleri reytinglerde kaçıncı oldu? Onur Akbay kimdir? Furkan Murat Uğur kimdir?

Volkan Usta
04 Şubat 2024 - 11:19
Kültür Sanat

Güçlü senaryosu, oyunculuk performansları ve atmosferiyle dikkat çeken ‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’nin kadrosunda sevilen oyuncular Onur Akbay ve Furkan Murat Uğur da yer alıyor.

Dijital platformlardaki Adana hikayeleri ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Onur Akbay ve Adana hikayeleriyle birlikte ekranın sevilen dizilerinde parlayan genç yıldızı Furkan Murat Uğur ikinci bölüm itibariyle izleyicilerle buluştu.

BKM yapımı dizinin oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ yeni bölümüyle perşembe akşamı saat 20.00’de

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin