Onur Ünlü'nün "Bomboş" filmi Netflix'te!

Onur Ünlü'nün yazıp yönettiği ve başrollerinde Settar Tanrıöğen, Hazar Erüçlü ile Serkan Keskin'in paylaştığı "Bomboş" filmi, Netflix izleyicilerinin karşısına çıktı.

ozan
08 Kasım 2023 - 14:52
Kültür Sanat

Onur Ünlü'nün senaryosunu yazıp yönettiği ve Serkan Keskin, Settar Tanrıöğen ve Hazar Ergüçlü'nün başrollerinde yer aldığı Bomboş filmi bugün (8 Kasım) itibarıyla Netflix'teki yerini aldı.

23-11/08/bombos.jpg

Depo Film ve Paradox Film'in yapımını üstlendiği film, Ekim 2022'de seyircisiyle buluşmuştu.

"BOMBOŞ" HAKKINDA

Cansız varlıkları fotoğraflama tutkusu olan, kırklı yaşlarındaki Günel, şirket çekilişinden Kıbrıs tatili kazanır. Bu tatilde karanlık bir adam olan Şefik ile tanışan Günel'in, bacağının da kırılmasıyla tatili berbat olur. Tatilin onda bırakacağı en iyi şey ise İstanbul'daki komşusu ile adaş olan ve onun gibi hemşire olan Nazlı ile tanışmasıdır. Sıkıcı geçen tatilini Şefik'i gözetleyerek tatlandırmaya çalışan Günel, bir cinayeti de böylece fark eder. Ama aldıkları ilaçlar mı onu yanılgıya düşürmüştür?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin