resim yok
27 Mart 2010 - 00:00

'Ay Lav Yu' filminin yönetmeni ve oyuncusu Sermiyan Midyat Medyatik programına konuk oldu ve filmin adının neden Türkçe telaffuzuyla yazıldığını soran Yüksel Aytuğ'a, "Ay Lav Yu uluslararası bir komediyi betimlemek için... Film aslında şunu anlatıyor. Mardinli bir anne ve Coloradolu bir anne arasında hiçbir fark yoktur. 'Aşk her dilde yazıldığı gibi okunur' dedik. Büyük ustalar, 'Hikayenin trajik altyapısı ne kadar kuvvetliyse, komedisi de o kadar iyi olur' der. Filmin komedisi, trajedisinden geliyor." yanıtını verdi. Filmde Amerikalı rol arkadaşı Katie Gill'le çekilen öpüşme sahnesiyle ilgili de konuşan Midyat, çekimleri 8 saat süren sahneyle ilgili ilk kez şunları anlattı: "Sette herkesi en çok meşgul eden sahneydi. Dizinin yapımcısı ve aynı zamanda genel koordinatörü Ebru Yalçın benim kız arkadaşım. Sette o da vardı. Tabii bütün set bizi değil, Ebru'yu izliyordu. Ben Katie Gill ile öpüşürken, o da monitörden bizi izliyordu. Gerçekten gayet soğukkanlıydı."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin