Outmatched 2. sezon olacak mı? Dizi için çıkan karar şaşırtmadı!

Amerikan Pastası yıldızı Jason Biggs'in komedi dizisi Outmatched için karar çıktı! Dizi resmen iptal edildi ve Outmatched 2. sezon olmayacak! Detaylar...

Amerikan Pastası film serisinin yıldızı Jason Biggs ile Maggie Lawson'u bir araya getiren Fox komedisi "Outmatched"ın geleceği belli oldu!

OUTMATCHED 2. SEZON OLMAYACAK!

Yayıncı kanal Fox, Outmatched ile devam etmeme kararı aldı ve diziyi resmen iptal etti! Buna göre Outmatched'ın 2. sezonu olmayacak.

OUTMATCHED NEDEN İPTAL EDİLDİ?

Düşük izlenme oranları nedeniyle dizinin iptali aslında beklenen bir gelişmeydi. Outmatched ilk sezonunda izlenme oranlarında kendi zaman dilimindeki yayını ve sonraki yedi günlük süreç dikkate alındığında 18-49 yaş kategorisinde 0.8 reyting ve 3.3 milyon izleyici ortalaması elde edebildi.

20-05/20/outmatched-dizisi.jpg

BIGGS VE LAWSON'I TEKRAR FOX'TA GÖREBİLİRİZ

Kulislerden gelen bilgilere göre Fox idarecileri ile başroller Biggs ve Lawson'un arası oldukça iyi! İki isimden memnun olan Fox'un yeni dizi projelerinde bu oyuncular ile yeniden çalışmak isteyebileceği belirtiliyor.

"OUTMATCHED" KONU VE KADRO BİLGİLERİ

Üçü yüksek IQ'lu olmak üzere dört çocuk büyütmeye çalışan Atlantic City'li bir çiftin aksilik ve komikliklerle dolu günlük yaşamından keisntiler sunan yapımın oyuncu kadrosunda Jason Biggs (Mike) ve Maggie Lawson (Kay) ikilisine Tisha Campbell (Rita), Finesse Mitchell (Irwin), Ashley Boettcher (Nicole), Connor Kalopsis (Brian), Jack Stanton (Marc), Oakley Bull (Leila) eşlik ediyorlar.

20-05/20/outmatched-iptal-edildi.jpg

20th Century Fox Television & Fox Entertainment yapımılığında hazırlanan yapımın senaryosunu Lon Zimmet (LA to Vegas) kaleme aldı.

"Outmatched" (Fox) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin