Özel Haber I Aquaman 3 gelecek mi? James Wan açıkladı!

Başrolünde Jason Momoa'nın yer aldığı ve yakın zamanda serinin ikinci filmi ile hayranlarının karşısına çıkacak olan Aquaman karakterinin hikayesi bitmeyecek gibi duruyor. Peki Aquaman 3 filmi çekilecek mi? Aquaman 3 filminde kimler rol alacak? Aquaman 3 filminin konusu ne olacak? Aquaman 3 filmi ne zaman yayınlanacak? Aquaman 3 filmi ne zaman, nerede çekilecek? Jason Momoa kimdir?

Volkan Usta
22 Eylül 2023 - 09:05
Kültür Sanat

Aquaman 2'nin yönetmeni James Wan serinin hayranlarını sevindirecek haberler verdi. İşte detaylar!

23-09/17/aquaman-2.jpeg

Başrolünde Jason Momoa'nın yer aldığı ve DCU'nun en önemli karakterlerinden olan Aquaman'in yakın zamanda gelecek olan ikinci filmi sonrası serinin devamının olup olmayacağı merak ediliyordu. Filmin yönetmeni James Wan merak edilen bu sorulara cevap verdi. 

23-09/17/james-wan-3.jpg

IGN'de soruları yanıtlayan James Wan, "Jason Momoa'nın Aquaman karakteriyle olan hikâyesi henüz bitmiş değil. Bu filmin sonu, daha büyük bir noktaya bağlanıyor. Büyük derken, hikâyenin gidişatını farklı bir yöne çeviriyor diyebilirim. Filmin sonu olduğu için de bu konu hakkında konuşmak istemiyorum." açıklamasıyla serinin devamının olacağına dair sinyaller vermiş oldu.

23-09/17/1690760.jpg

İkinci filmin merakla vizyona girmesini bekleyen hayranlarını heyecanlandıran bu haberler sonrası Aquaman ve Kayıp Krallık yapımı daha merak edilir hale gelmiş gibi gözüküyor.

İlk filmin ardından merakla beklenen serinin ikinci yapımı olan Aquaman ve Kayıp Krallık ise 20 Aralık 2023 tarihinde vizyona girecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin