Özel Haber I The Last Of Us 2. sezon çekimleri ne zaman başlıyor? 2. sezonda neler olacak?

Hollywood'da Amerikan Yazarlar Birliği'nin (WGA), 2 Mayıs tarihinde başlattığı ücret artışı ve çalışma saatleri adına düzenleme talebi için yapılan grev The Last Of Us'un projesini de sekteye uğratmıştı fakat projenin çekimleri için tarih netleşti. Peki The Last Of Us dizisinin 2. sezonu ne zaman gelecek? The Last Of Us 2. sezonda neler olacak? The Last Of Us 2. sezonun oyuncu kadrosunda kimler var? The Last Of Us 2. sezonun hazırlıkları neden durdu? The Last Of Us 1. sezonda neler oldu?

Volkan Usta
08 Haziran 2023 - 09:59
Kültür Sanat

Son dönemin en çok yankı uyandıran dizisi ‘The Last Of Us’ sezon finalinin ardından tüm bölümleriyle Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’de izleyiciler ile buluşmuştu. Craig Mazin ve Neil Druckmann tarafından yazılan, başrollerini Pedro Pascal ve Bella Ramsey paylaştığı dizinin 2. sezonu yaşanan olaylar nedeniyle sekteye uğramıştı. Fakat yeni sezona dair gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

23-05/14/1141581-1266422975.jpeg

Hazılıkları geçtiğimiz ay başlayan The Last Of Us'ın sinema ve televizyon yazarları grevinden dolayı durdurulmuş ve yeni sezona dair yapımdan henüz bir açıklama yapılmamıştı.

23-06/07/eqlidrgtkpab3fehtifrke.jpg

Fakat gelen bilgilere göre, The Last of Us 2. sezon çekimlerinin bu sene sonunda başlayacağı öğrenildi. Dizide Ellie karakterini canlandıran Bella Ramsey de 2. sezonla ilgili; "Daha karanlık olacak. Bu gerçekten intikamla ve koşulsuz sevginin tehlikeleriyle ilgili bir hikaye." gözle önüne serecek açıklamasını yaptı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin