Özel Haber I Thor 5 filmi ne zaman gelecek? Taika Waititi'den flaş açıklamalar!

Marvel dünyasının en sevilen karakterlerinden olan Thor serisinin yeni filmi için Taika Waititi çok özel mesajlar verdi. Peki Thor 5 filminin çekimleri ne zaman yapılacak? Thor 5 filmi ne zaman gelecek? Thor 5 filminde kimler rol alacak? Thor 5 filmi nerede geçecek? Thor 5 filminin konusu ne olacak? Thor 5 filmi hangi yıl vizyona girecek? Chris Hemsworth kimdir?

Volkan Usta
01 Eylül 2023 - 09:09
Kültür Sanat

MCU'nun en güçlü kahramanlarından Thor serisinin devam filmleri için yönetmen Taika Waititi'den özel açıklamalar geldi. İşte detaylar!

23-08/26/thor-love-and-thunder-1.jpg

Yönetmen Taika Waititi eğer Marvel cephesinden gelecek filme yeşil ışık yakılırsa serinin yeni filminde Thor’u neler bekleyebileceğine dair çok ince ayrınıtılar verdi. Özellikle yeni macerada yapımın ana kötü karakterinin Hela’dan çok daha güçlü olacağını söyleyen Waititi, “yapılacak ne mi kaldı? Karakterin dönüşümünü devam ettirecek ama eğlenceli bir şey olmalı. Karakterin önüne engeller çıkaracak ama karakterin bunların üstesinden geleceği bir şeyler. Sanırım Hela’dan daha zayıf bir karakter çıkaramayız. Bir seviye daha çıkıp baş kötüyü daha da dehşetli hale getirmemiz gerektiğini düşünüyorum.” açıklamasında bulundu.

23-08/26/profile_-_hela.jpg

Waititi'nin açıklamaları sonrası Thor karakterini yeniden oynayabileceğini söyleyen Chris Hemsworth ise “bilmiyorum, eğer tekrar rolü oynamak için davet edilirsem çok farklı bir versiyon ve farklı şeyler olmasını isterim. Özellikle akıl sağlığımı koruyabilmek adına bu bileşenler olursa iyi olur." açıklamasıyla bir nebze olsun hayranlarının için rahatlatmış gibi gözüküyor.

23-08/26/mv5bmtk5ndaxodiyof5bml5banbnxkftztgwnju1odg5mji-_v1_.jpg

Resmi bir açıklama yapılmasa da önümüzdeki yıllarda Chris Hemsworth'u Thor olarak göreceğimizi düşünüyoruz. Elbette Hemsworth rolü aldığı taktirde filmin yönetmenin de Taika Waititi olacağına zaten kesin gözüyle bakılıyor ki ünlü yönetmen de bunu zaten açıklamıştı.

Marvel Stüdyoları Thor 5 filmine dair şimdilik resmi bir açıklamada bulunmadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin