Özel Haber I Wes Anderson imzalı The Wonderful Story of Henry Sugar filmi geliyor!

Başrolünde Benedict Cumberbatch'in yer aldığı Wes Anderson imzalı The Wonderful Story of Henry Sugar filmi yayınlanmak için gün sayıyor. Peki The Wonderful Story of Henry Sugar filminin konusu ne? The Wonderful Story of Henry Sugar filmi ne zaman yayınlanacak? The Wonderful Story of Henry Sugar filminde kimler rol alıyor? The Wonderful Story of Henry Sugar filmi nerede çekildi? The Wonderful Story of Henry Sugar uyarlama mı? Benedict Cumberbatch kimdir?

Volkan Usta
18 Eylül 2023 - 09:44
Kültür Sanat

Wes Anderson’ın Roald Dahl uyarlaması filmi "The Wonderful Story of Henry Sugar" yakın zamanda Netflix kütüphanesindeki yerini almaya hazırlanıyor. İşte detaylar!

23-09/17/2.jpg

Benedict Cumberbatch'in başrolünde yer aldığı Wes Anderson filmi "The Wonderful Story of Henry Sugar"ndan ilk fragman yayınlandı. Roald Dahl uyarlaması film 27 Eylül'de Netflix'te yayınlanacak.

23-09/17/mv5byzfiywvkztmtythmns00otlmlweynditzdaxzgmwzjk4njdmxkeyxkfqcgdeqxvymtizndk2nze2_v1_.jpg

Filmin kadrosunda Cumberbatch dışında ayrıca Dev Patel, Ralph Fiennes, Ben Kingsley ve Richard Ayoade gibi yıldız isimlerde bulunuyor. Asteroit ŞehirFransız Postası, Büyük Budapeşte Oteli gibi renkli ve hayal gücüyle dolu dünyalarla karşımıza çıkan Wes Anderson "The Wonderful Story of Henry Sugar" filminde de yine bu tarzda bir eser ortaya koymuş gibi gözüküyor.

23-09/17/1.PNG

The Wonderful Story of Henry Sugar Filminin Konusu Ne?

Roald Dahl’ın aynı adı taşıyan kısa öyküsünden uyarlanan kısa film, bir kumarbaz olan Henry Sugar’ın yaşadığı dönüşümü ve kişisel gelişimini konu alıyor. 

"The Wonderful Story of Henry Sugar" filmi 27 Eylül'de sadece Netflix'te...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin