ÖZEL HABER | Kan Çiçekleri'nden Mardin çıkarması! Yağmur Yüksel ve Barış Baktaş'tan Mardin paylaşımları...

Kanal 7'nin beğeniyle takip edilen dizisi 'Kan Çiçekleri'nin yeni çekimleri için başrol oyuncuları Yağmur Yüksel ve Barış Baktaş, Mardin'e uçtu. Yüksel ve Baktaş'ın Mardin paylaşımları büyük ilgi odağı oldu. Kan Çiçekleri'nin Dilan'ı kimdir? Kan Çiçekleri'nin Baran'ı kimdir? Yağmur Yüksel kimdir? Barış Baktaş kimdir? İşte 'Kan Çiçekleri'nin sevilen oyuncularından Mardin izlenimleri...

ozan
02 Ekim 2023 - 12:23
Kültür Sanat

Ekranların sevilen dizisi 'Kan Çiçekleri' yeni bölüm çekimlerine devam ediyor. Farklı hikayesi ve Dilan-Baran aşkında yaşanan sürekleyici olaylarla hayran kitlesi her geçen gün artan 'Kan Çiçekleri' bu kez Mardin'de çekiliyor. Mardin çekimleri için başrol oyuncuları Yağmur Yüksel ve Barış Baktaş da Mardin'e doğru yol aldı.

Türkiye'nin yanı sıra pek çok ülkede kendisine hayran bırakan 'Kan Çiçekleri', kültür elçisi olma yolunda ilerlerken; yeni bölümlerinde ekrana gelecek olan Mardin sahneleri de merak konusu. İlerleyen bölümlerin heyecanla beklendiği 'Kan Çiçekleri', başrol oyuncuları Yağmur Yüksel ve Barış Baktaş'ın Mardin paylaşımlarıyla bugünlerde çok konuşuluyor.

İlk paylaşım Dilan-Baran çiftinden!

'Kan Çiçekleri'nin Mardin sahneleri merakla beklenirken, ilk paylaşımlar da Dilan-Baran çiftinden geldi. Havalimanından yapılan paylaşımda Yağmur Yüksel ve Barış Baktaş, aynı karedeydi.

İşte o paylaşım...

23-10/02/kan-cicekleri-1696239188.jpeg

'Kan Çiçekleri'nin Dilan-Baran çiftinden Mardin paylaşımları bununla da sınırlı kalmadı. Mezapotamya'nın en güzel şehirlerinden biri olan Mardin, Yağmur Yüksel ve Barış Baktaş'ın story'lerine yansımayı sürdürüyor.

Yağmur Yüksel ve Barış Baktaş'ın, Mardin'den paylaşımları... 

23-10/02/yagmur-yuksel.png

'Kan Çiçekleri'nin Dilan'ı Yağmur Yüksel, story'sini 'Masal gibi ' notuyla paylaştı.

23-10/02/baris-baktas-mardin.png

Baran karakterini canlandıran Barış Baktaş ise sosyal medyadan paylaştığı video'larda Mardin'in eşsiz güzelliklerdeki sokaklarını sevenleriyle buluşturdu.

23-10/02/baris-baktas-mardin1-1696240829.png

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin