Pera Palas'ta Gece Yarısı 2. Sezon Gelecek mi? Nasıl Olacak?

Pera Palas'ta Gece Yarısı 2. sezon gelecek mi sorusunun cevabı dizinin sezon finalinde ortaya çıktı. Dizinin sezon finalinde yer alan detay ve yeni sezon için bilgiler haberimizde.

Netflix Türkiye’nin yeni gözde projelerinden biri olan Pera Palas'ta Gece Yarısı, ilk sezonu ile epey bir ses getirdi. İlk sezonun sadece 8 bölümden oluştuğunu görsek de dizinin bir hayli heyecanlı bir tempoyla devam ettiğini gördük. İddialı yapım için ilk sezonun sona ermesi sonrası sorduğumuz ilk soru ise Pera Palas'ta Gece Yarısı 2. sezon gelecek mi sorusu oldu.

Devam sezonunun gelmesi ve projenin biraz daha uzun soluklu olması bekleniyordu. Fakat dizinin son bölümünde, yeni sezon için daha fazla bilgi elde etme şansımız oldu.

Pera Palas'ta Gece Yarısı 2. Sezon Nasıl Olacak? Ne Zaman Gelecek?

Hemen belirtelim ki dizinin ilk sezonunu henüz izlememişseniz bundan sonraki kısımda belli spoylerların olduğunu söylemem lazım. Diziyi izlememişseniz heyecanını kaçırmamış olalım, yazıya devam etmeyin. :)

İkinci sezon için detaylara gelecek olursak, bunu sezon finali bölümünde görüyoruz. Sezon finalinde yayınlanan bölümde Esra ve Ahmet uzun uğraşlar sonrasında suikastı engelliyor ve her şeyi düzeltiyor.

Sonrasında geri dönmek için Pera Palas’a dönüyorlar ve odaya çıkıyorlar. İkilinin günümüze dönmesi gerekirken, böyle olmuyor. İkili bir anda kendisini 1995 yılında buluyor.

22-03/07/pera-palasta-gece-yarisi-2-sezon-gelecek-mi-1.jpg

İşin ilginç yanı ise odada bir bebek olduğunu görüyorlar. Ahmet bebeği hatırlıyor. Bu bebeğin 1995 yılında buldukları kimsesiz bebek olduğunu ve onu yetiştirme yurduna bıraktıklarını söylüyor. Bebeğin Esra olduğunu anlıyoruz.

Bebeğin kundağında ise “anneni bul” şeklinde bir not bırakıldığını ve anahtarın da bir fotoğrafın içerisine sarıldığını görüyoruz.

Bu demek oluyor ki Pera Palas'ta Gece Yarısı 2. sezon gelecek. Yeni sezon ise Esra’nın geçmişine odaklanacak gibi duruyor. Sezon finalinden anladığımız bu. Tabii ki yeni sezon için resmi açıklama ne zaman yapılır ya da yeni sezon ne zaman gelir bunu bilmiyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin