Perry Mason 2. sezonu ile devam edecek! Dizinin reyting başarısı göz dolduruyor!

Özel dedektif Perry Mason yeni serüvenleriyle geri dönecek. Yayıncı kanal HBO diziye 2. sezon onayını verdi! Detaylar...

Özel dedektif Perry Mason'ın maceraları devam edecek!

PERRY MASON'A ERKEN 2. SEZON ONAYI!

İzleyiciyi 1930'lu yılların Los Angeles'ına götüren "Perry Mason"ın geleceği ile ilgili önemli bir haberimiz var! Yayıncı kanal HBO diziye resmi 2. sezon onayını verdi.

Erle Stanley Gardner’ın kısa öykü ve romanlarının kahramanına Matthew Rhys'in hayat verdiği yapım başlangıç aşamasında mini dizi olarak lanse edilse de ortaya çıkan başarının ardından HBO diziyi yeni bir sezona taşımayı tercih etti.

PERRY MASON'DAN GÜÇLÜ REYTİNGLER!

Kanaldan yapılan açıklamaya göre açılış bölümü şu ana kadar 8 milyon kişi tarafından izlenen yapım, kanalın son iki yıl içindeki en iyi başlangıç yapan dizisi oldu.

Geçen ay gerçekleştirdiği açılışı ile tüm platformlardan gelen rakamlarla 1.7 milyon izleyicilik sağlam bir başlangıca imza atan yapım Westworld'ün üçüncü sezon prömiyeri ile Watchmen ve The Outsider'ın açılış bölümlerini geride bırakmıştı.

20-07/23/perry-mason-afis.jpg

HBO Programlama Başkan Yardımcısı Francesca Orsi konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Perry Mason'ın arkasındaki son derece yetenekli ekiple çalışmak heyecan verici bir yolculuktu. İzleyiciler, her hafta 1930'ların Los Angeles'ına yolculuk yapmanın tadını çıkarıyorlar ve diziyi ikinci sezon için tekrar ağırlayacak olmaktan mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

"PERRY MASON" KONU VE KADRO BİLGİLERİ

En zorlu davaların üstesinden gelen ceza avukatı Perry Mason'ın geçmişine gittiğimiz dizinin hikayesi; savaş tramvası ve boşanmanın sonuçlarıyla mücadele eden özel dedektif Perry Mason'ın serüvenine odaklanıyor. İlk sezonda ürkütücü ve heyecan verici bir çocuk kaçırma davasını soruşturan Mason, soruşturmayı derinleştirdikçe müvekkili ve şehrin kendisi için önemli sırları aydınlatmaya başlıyor.

Matthew Rhys'e kendisi gibi Emmy ödüllü Tatiana Maslany (Alice McKeegan) ve John Lithgow'un (Elias Birchard "E.B." Jonathan) eşlik ettikleri yapımın oyuncu kadrosunda ayrıca Juliet Rylance (Della Street), Chris Chalk (Paul Drake), Shea Whigham (Pete Strickland), Stephen Root (Maynard Barnes), Gayle Rankin (Emily Dodson), Nate Corddry (Matthew Dodson), Veronica Falcón (Lupe Gibbs), Jefferson Mays (Virgil Sheets), Lili Taylor (Birdy McKeegan), Andrew Howard (Dedektif Ennis), Eric Lange (Dedektif Holcomb) ve Robert Patrick (Herman Baggerly) gibi isimler yer alıyor.

20-07/23/perry-mason-ikinci-sezon-onayi.jpg

Rolin Jones ve Ron Fitzgerald ikilisinin yaratıcılığında hazırlanan yapımın yürütücü yapımcı kadrosunda bu iki isme Robert Downey Jr., Susan Downey, Amanda Burrell, Joe Horacek, Timothy Van Patten, Aida Rodgers eşlik ediyorlar.

İlk sezonu sekiz bölümden oluşan Perry Mason'ın beş bölümü geride kaldı. 21 Haziran 2020'de yayın hayatına başlayan dizinin sezon finali ise 09 Ağustos'ta gerçekleşecek.

"Perry Mason" Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin