Poyraz Karayel 65. Bölümde Neler Yaşanacak?

Ekranların sevilen dizisi Poyraz Karayel, bu akşam 65. bölümüyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Poyraz Karayel 65. bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar!

Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi Poyraz Karayel 65. bölümüyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Poyraz Karayel yeni bölümüyle bu akşam 20.00'da ekrana geliyor.

Fragmanlar Yayınlandı

Milyonların takip ettiği televizyon dizisi Poyraz Karayel'in 65. bölüm fragmanları Kanal D'de yayınlandı. Yayınlanan fragmanlarda dizinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümüyle ilgili önemli ipuçları verildi. Poyraz Karayel takipçileri dizinin 65. bölüm fragmanlarına büyük ilgi gösterdi.

 

 

 

Geçen Hafta Neler Yaşandı?

Çarşamba akşamlarına damga vuran dizi Poyraz Karayel geçtiğimiz hafta heyecan dolu bir bölümle sevenlerinin karşısındaydı. Dizinin 64. bölümünde iki yıldır ortada olmayan Poyraz, ansızın Ayşegül'ün düğününde ortaya çıkmıştı. Ayşegül Poyraz'ın geçirdiği iki zorlu yılın şaşkınlığını yaşarken Poyraz da Ayşegül'ün içinde bulunduğu durumun şokunu yaşamıştı. Poyraz bırakıp gittiği her şeyi, en önemlisi Ayşegül'ü değişmiş bir şekilde bulmuştu.

16-10/26/poyraz-karayel-65-bolum.jpg

Poyraz Karayel 65. Bölümde Neler Yaşanacak?

Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel sürprizlerle dolu bir bölümün ardından bu akşam 20.00'da yepyeni bir bölümle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Poyraz Karayel 65. bölümde birçok önemli gelişme yaşanıyor. İsa'nın bindiği otobüste şiddetli bir patlama gerçekleşiyor. Poyraz yaşanan bu patlamanın izini sürüyor. Poyraz Karayel'in bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde Poyraz Bahri ile yüzleşmek durumunda kalıyor. Sayguner ailesini ise beklenmedik bir olay bekliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin