‘Prens’ 2. Sezon 6. Bölümüyle şimdi yayında! Prens’in İsveç’ten sonra ikinci durağı Fransa olur!

Prens, sürprizlerle dolu ikinci sezon altıncı bölümü bu akşam (7 Mayıs Salı) saat 19.00 itibariyle BluTV kütüphanesindeki yerini alacak.

Volkan Usta
07 Mayıs 2024 - 11:22
Kültür Sanat

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin sevilen dizisi Prens, ikinci sezonuyla büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Dizinin sürprizlerle dolu altıncı bölümü bu akşam (7 Mayıs Salı) saat 19.00 itibariyle BluTV kütüphanesindeki yerini alacak.

Altıncı bölümde yaşanacaklar ise şöyle;

Philip’in beklenmedik ölümünün yankıları devam ediyordur. Prens ve Kalesh, yardım istemek için yola çıkar. Prens’in bu sezon İsveç’ten sonra ikinci durağı Fransa olur. Prens, Fransa Krallığı’nda Nostradamus (Levent Özdilek) ile yeniden karşılaşır ve ondan çok da anlam veremediği bir kehanet duyar.

Ardı ardına devam eden aksilikler Fransa Kralı’nın (Faruk Barman) da sonunu getirir. Bir yandan Kalesh Fransa Kraliçesi (Cansu Diktaş Altınok) ile yakınlaşır. Orion ve Larg ise ellerinde bir sürprizle Bongomya’ya döner.

MGX Studio ve MGX Film tarafından Müşvik Guluzade yapımcılığında, Türkiye’nin ilk yerleşik ‘Virtual Production’ stüdyosunda sanal prodüksiyon teknolojisiyle çekilen eğlenceli tarihi komedi dizisi Prens ikinci sezonuyla yayında.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin