Pretty Little Liars'ta eve dönüş sezonu

Burası Rosewood ve geçmiş asla çok uzakta kalmaz...

Volkan Küçükel
13 Haziran 2016 - 15:17
Yeni Bölüm

Pretty Little Liars hayranları dizinin yedinci sezonunda tanıdık bir yüzü daha yeniden görecekler!

Unutmamak gerekir ki burası Rosewood ve geçmiş asla çok uzakta kalmaz! Lindsey Shaw, yeni sezon için geri dönen isimler arasına katıldı. Oyuncu dizinin hikayesinde Emily'nin (Shay Mitchell) eski kız arkadaşı Paige McCuller karakteriyle karşımıza çıkmaktaydı.

Hikayede yaşanan beş senelik zaman atlaması öncesinde Paige ve ailesinin California'ya taşındığını öğrenmiştik.

DÖNÜŞ DETAYLARI

EW'nin haberine göre Paige'i ilk olarak sezonun sekizinci bölümünde tekrar görmeyi bekleyebiliriz.

Shaw'nın dönüş haberinden kısa bir süre önce Brent Daugherty'nin canlandırdığı Noel Kahn'ın da yeniden hikayede gözükeceğini öğrenmiştik.

'EVE DÖNÜŞ SEZONU'

Pretty Little Liars showrunner'ı I. Marlene King yedinci sezonu 'eve dönüş sezonu' olarak lanse ederken "Bu sezon rastlayacağımız birçok eski yüz bizde yeni yüzler görmüş hissi yaratacak." ifadelerini kullanıyor.

16-06/13/season-7.jpg

ONLAR DA DÖNÜYOR!

Shaw ve Daugherty dışında yeni sezonda Drew Van Acker (Jason DiLaurentis) ve Tammin Sursok (Jenna Marshall) ikilisini de göreceğimizi hatırlatalım.

Pretty Little Liars, 21 Haziran'da 'Tick-Tock, Bitches' isimli bölümüyle yirmi bölümden oluşan 7. sezonunu Freeform ekranlarında açacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin