Project Blue Book 3. sezon olacak mı? Ufo dizisinin geleceği için karar çıktı!

History kanalının hikayesi gizemli UFO olaylarına odaklanan dizisi Project Blue Book'un geleceği belli oldu! Yayıncı kanal diziyi resmen iptal ederek üçüncü sezona izin vermedi! Detaylar...

Ekranların UFO temalı dizisi "Project Blue Book"un ikinci sezonu geçtiğimiz haftalarda tamamlanırken dizinin yeni sezonunun gelip gelmeyeceği belli oldu!

PROJECT BLUE BOOK İPTAL EDİLDİ!

Ne yazık ki Project Blue Book hayranları bazı soruların cevabını alamayacak! Yayıncı kanal History diziye yeni sezon onayı vermemeyi tercih etti. Böylelikle iptal edilen dizinin 3. sezonu olmayacak!

PROJECT BLUE BOOK REYTİNGLERİ

İkinci sezon hikayesini Capt. Michael Quinn'in başına gelenlerden ötürü ucu açık bir şekilde tamamlayan Aidan Gillen'lı yapım ilk sezonunda izlenme oranlarında 0.31 reyting ve 1.67 milyon izleyici ortalaması yakalarken; ikinci sezon ortalaması ise 0.21 reyting ve 1.303 milyon izleyici şeklinde oluşmuştu.

20-05/08/project-blue-book-iptal-edildi.jpeg

David O'Leary'nin senaryosunu kaleme alıp, Aidan Gillen ve Michael Malarkey'in başrolleri paylaştığı Project Blue Book'un hikayesi; 1950 ve 1960'lı yıllarda ABD Hava Kuvvetleri'nin desteğiyle UFO olaylarını araştırmak için oluşturulan resmi araştırma programı 'Project Blue Book (Mavi Kitap Projesi)' üzerinden şekilleniyor. Dizinin her bölümünde, Birleşik Devletler tarihinin en gizemli dönemlerinden birinde orijinal tarihi olaylarla UFO teorilerini harmanlayan gerçek dosyalardan yararlanılıyor.

Neal McDonough, Michael Harney, Laura Mennell ve Ksenia Solo oyuncu kadrosunun diğer dikkat çeken isimleri iken ikinci sezonda Keir O'Donnell ve Jerod Haynes tekrar eden rollerle karşımıza çıktılar.

20-05/08/project-blue-book-season-3.jpg

A+E Studios ve Compari Entertainment ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Robert Zemeckis, David O'Leary, Sean Jablonski, Barry Jossen, Jack Rapke ve Jackie Levine'den oluşuyor.

"Project Blue Book" (History) 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin