'Psych' için yolun sonu!

Psych için son yaklaşıyor...

resim yok
06 Şubat 2014 - 17:43
İptal - Onay

Her güzel şeyin bir sonu var...

 

Bir dizi daha ekranlara veda etme hazırlığında...

USA Network'un en uzun soluklu dizisi ünvanını elinde bulunduran popüler polisiye komedisi Psych için yolun sonuna gelindi.


Psych hayranlarının pek hoşuna gitmeyecek haberin detayları şöyle:

 

FİNAL ZAMANI!

2006 yılından bu yana ekranlarda izleyicileriyle buluşan ve inanılmaz derecede keskin gözlem gücü sayesinde suç davalarını pek de zorlanmadan çözüme ulaştıran polis bir babanın oğlu Shawn Spencer (James Roday) ile en iyi arkadaşı ve septik yardımcısı Gus (Dule Hill) ikilisinin çeşitli suç davalarını çözüme ulaştırmalarını izlediğimiz eğlenceli polisiye komedi Psych'in şu sıralar sekizinci sezonu sürüyor.

Ancak yapılan açıklamayla devam etmekte olan sekizinci sezonun aynı zamanda dizinin final sezonu olacağı duyuruldu.

 

TARİH: 26 MART

Buna göre 26 Mart 2014 tarihinde ekranlara gelecek olan 'The Breakup' isimli bölüm aynı zamanda dizinin final bölümü olacak.[reklam]

FİNAL BÖLÜMÜNÜN ARDINDAN...

Steve Franks'in yaratıcısı olduğu; James Roday, Dulé Hill, Timothy Omundson, Corbin Bernsen, Maggie Lawson ve Kirsten Nelson gibi isimlerin rol aldığı dizinin final bölümünün ardından ise izleyicileri bir başka sürpriz bekliyor.

 

SÜRPRİZ PROGRAM

26 Mart'ta ekranlara gelecek final bölümünün ardından dizinin yaratıcısı Steve Franks ile oyuncu kadrosundan yıldız isimler Dulé Hill ve James Roday'ın katılacakları özel bir soru-cevap programı ekranlarda olacak.

 

HEYECAN SÜRÜYOR

Bir yandan da sezon heyecanı sürüyor.

 

Dizi, sezonun altıncı bölümü olan '1967: A Psych Odyssey' isimli bölüm ile 26 Şubat'ta USA Network ekranlarında olacak.

 

 

'HOUSE OF CARDS'A 3. SEZON ONAYI GELDİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin