Raising Dion 1. sezon yarın Netflix'te! Raising Dion konusu ve fragmanı

Bilim-kurgu/fantastik türdeki yeni dizi Raising Dion başlıyor! Netflix dizisinin konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu ve fotoğrafları...

Dijital yayın devi Netflix her hafta yepyeni yabancı dizileri takipçileriyle buluşturmaya devam ediyor. Bir süredir tanıtımları dönen bilim-kurgu/fantastik türdeki yeni dizi "Raising Dion"ın başlangıç tarihi de geldi çattı!

RAISING DION 1. SEZON BAŞLIYOR!

Kökenlerini ve eşinin ölümünü araştıran bekar bir annenin, süper güçlere sahip olan oğlunun suistimal edilmesini önlemek için bu güçleri gizlemek zorunda olmasını ve bu süreçte yaşanan sırlar, komplolar, gizemli olayları konu edinen Raising Dion'ın 9 bölümlük ilk sezonu 04 Ekim Cuma 2019 tarihinde Netflix abonelerine sunulacak.

19-10/03/raising-dion-1-sezon-foto1.jpg

RAISING DION KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Raising Dion'ın hikayesinin merkezinde eşi Mark'ın (Michael B. Jordan) ölümünün ardından oğlu Dion'u (Ja'Siah Young) tek başına büyütmek zorunda kalan Nicole (Alisha Wainwright) ile oğlu bulunuyor.

Dion'un gizemli ve süper kahraman benzeri yeteneklerinin ortaya çıkmasıyla birlikte işler biraz karmaşık bir hal almaya başlar. Nicole bundan sonra Mark'ın en iyi arkadaşı Pat'in (Jason Ritter) desteğiyle oğlunun sahip olduğu yetenekleri sır olarak saklamak zorunda iken bir yandan da yeteneklerinin kökenini araştırıp oğlunu suistimal etmek isteyen düşmanlardan korumalıdır.

19-10/03/raising-dion-1-sezon-foto3.jpg

Dennis Liu'nun 2015 yılı aynı isimdeki çizgi romanı ve yine aynı isimdeki kısa filminden uyarlanan dizinin oyuncu kadrosunda bu isimlerin dışında Jazmyn Simon (Kat Neese), Sammi Haney (Esperanza Jimenez) ve Donald Paul (Mr. Anthony Fry) rol alıyor.

19-10/03/raising-dion-posteri.png

Raising Dion'un yürütücü yapımcı kadrosu ise showrunner Carol Barbee, Jordan, Liu, Kenny Goodman, Kim Roth, Michael Green, Seith Mann ve Charles D. King'den oluşuyor.

"Raising Dion" (Netflix) Türkçe alt yazılı fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin