Raising Dion dizisinin 2. sezonu olacak mı? Netflix hayranları bekletmedi!

Fantastik ve bilim-kurgu öğeleri harmanlayan, Netflix'in en çok izlenen dizilerinden Raising Dion'un geleceği belli oldu. Netflix, Raising Dion'a resmi 2. sezon onayını verdi. Yeni sezon detayları...

Netflix bilim-kurgu/fantastik türdeki yapımları sevenler için geçtiğimiz aylarda "Raising Dion"un ilk sezonunu abonelerine sunmuştu. 04 Ekim 2019'da dokuz bölümden oluşan ilk sezonuyla izleyici karşısına çıkan dizinin geleceğiyle ilgili haber yaklaşık üç ay sonra geldi!

RAISING DION DEVAM EDECEK!

Aile kökenlerini ve eşinin ölümünü araştıran bekar bir annenin, süper güçlere sahip olan oğlunun suistimal edilmesini önlemek için bu güçleri gizlemek zorunda olmasını ve bu süreçte yaşanan sırlar, komplolar, gizemli olayları konu edinen Raising Dion'da serüven devam edecek! Netflix diziye resmi 2. sezon onayını verdi.

20-01/03/raising-dion-twitter.jpg

RAISING DION 2. SEZON DETAYLARI

Netflix'in 2019 yılı içinde yayınlanan dizileri göz önüne alınıp oluşturulan "2019'da Netflix ABD'nin en popüler 10 dizisi" listesine girmeyi başaran; aile ve çocuk dizileri arasında zirveyi kapan Raising Dion'ın yeni sezon onayı haberi bu popülerliğine bağlı olarak beklenen bir gelişmeydi diyebiliriz.

Carol Barbee'nin dizi sorumlusu olarak dümenin başında yer almaya devam edeceği ikinci sezon 8 bölümden oluşacak.

20-01/03/raising-dion-netflix.jpg

İlk sezonda Mark Warren karakteriyle oyuncu olarak da görünen Michael B. Jordan ile birlikte Kenny Goodman, Kim Roth, Dennis Liu ve Charles D. King projenin yeni sezon yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

RAISING DION 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yeni sezon çekimlerine bu yıl içinde başlanacak. Yeni bölümlerin Netflix platformuna ne zaman ekleneceği ise şimdilik netleşmiş değil. Ancak tahmini bir zaman olarak 2021'in başlarını gösterebiliriz.

20-01/03/raising-dion-2-sezon-onayi.jpg

Raising Dion'ın hikayesinin merkezinde kocası Mark'ın (Michael B. Jordan) ölümünün ardından oğlu Dion'u (Ja'Siah Young) tek başına büyütmek zorunda kalan Nicole (Alisha Wainwright) ile oğlu bulunuyor. Dion'un gizemli ve süper kahraman benzeri yeteneklerinin ortaya çıkmasıyla birlikte işler karmaşık bir hal almaya başlar. Nicole bundan sonra Mark'ın en iyi arkadaşı Pat'in (Jason Ritter) desteğiyle oğlunun sahip olduğu yetenekleri sır olarak saklamak zorunda iken bir yandan da yeteneklerinin kökenini araştırıp oğlunu suistimal etmek isteyen düşmanlardan korumalıdır.

Dennis Liu'nun aynı isimdeki çizgi romanı ve yine aynı isimdeki kısa filminden uyarlanan yapımın oyuncu kadrosunda bu isimlerin dışında Jazmyn Simon (Kat Neese), Sammi Haney (Esperanza Jimenez) ve Donald Paul (Mr. Anthony Fry) rol alıyor.

"Raising Dion" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin